4.rész

822 107 3
                                    

Még sohasem érrztem így magam! A zene kihozta belőlem azt amit régen, felszabadultam.
- Biztos , hogy jól vagy???- nézett rám érdeklődve.
- Igen ,persze! Csak eszembe jutott egy régi dolog ...... ami ....... áhhhh nrm fontos hagyjuk!- ráztam meg mosolyogva a fejem.
-De majd egyszer elmondod?- kérdezte aranyosan Hoseok.
- Majd egyszer igen!- bólintottam félmosolyra húzva a számat.
-Tisztellek!- mondta félenken.
-Miért?- fordultam felé a zongorának hátat fordítva.
-Mert erős vagy és ahogy látom túl lépsz minden rosszon! Ez jó! - bújt el hajában . Ahogy haja szemébe lógott arca más lett . Férfiasabb lett! Ha akarna ő is kiléphetne ebből a félős konfort zónájábol! Segítenem kell neki ahogy régem nekem segített Namjoon. Meg kell háláljam és meg is akarom hálálni . Itt az idő , az én időm!
/ Hoseok szemszöge /

Suga egy igazi férfi! Minden rossz dolgot elvisel és ez szinte nem is látszik rajta. Kár , hogy ő nem velem ismerkedett meg először , de lehet , hogy akkor sem lett volna esélyem.Ha neki ezek a nyávogós libák jönnek be mint  a húgom mindegy lenne! Ráadásul nem is vonzódik az én nememhez. Viszont legalább a közelemben lehet!
-Köszönöm , hogy így gondolkodsz rólam , de nem mondanám , hogy olyan erős lennék. Ha nincs ott nekem Namjoon ifjabb koromban nem tudom most hol tartanék. Ő volt az akiéknél bármikor ott lehettem és ha segítség kellett ő ugrott. Pedig senki se kérte rá, önszántábol tette. Ő egy igazi ember!- végre örömmel mosolyog nem mint az elején. Most látom , hogy tényleg akar mosolyogni.
- Latom ez a Namjoon nagy hatással volt rád!- beszéltem bátrabban hisz ő is felszabadultabb.
- Igen! Viszont most itt az idő , hogy én legyek neked  a megváltód!- nevetett fel jóízüen.
- Hogy mim?- vontam fel riadtan a szemöldököm.
-A megváltód! -húzta ki magát. - Egy kicsit szabad levegőre megyünk és nem úgy ahogy most vagy vagy akarnál menni hanem én mondom meg hogy mibe!- támaszkodott háttal a zongorának.
- Biztos , hogy ezt én bevállalom?- nevettem fel kínosan.
- Igen! -vágta rá határozottan. Ezzel a lendülettel felállt és a szekrényem felé vette az irányt. Ajtaját kinyitotta és elkezdett matatni benne. Halk rémült sóhaj szökött ki belőlem. - Itt is van!- rántott ki a szekrényből egy nagyon régi gatyámat.- Ez tökre vagány. Olyan mint az enyém. A térdénél kivágott fekete farmer.- bólogatott a saját mondatainak megerősítése képpen.
- Biztos ez? Tudod milyen rég használtam ezt a gatyámat? Úgy 4-5 éve . Nem hiszem , hogy találsz hozzá felsőt!- ingattam a fejem. Visszabújt a szkrényem rejtekébe , majd pár perc múlva újra kidugta fejét.
- Ez jó lesz! Egyszerű , de nagyszerű!-a kezében egy fehér "LIE" feliratú póló lógott.
-Legyen !- adtam be a derekam.
- Hidd el jobban fogod érezni magad! Kicsit kikapcsolunk , hülyülünk aztán , majd visszaváltasz ezekre a ruhákra! Ha ez megtötrénik még én leszek a legboldogabb!- fejezte be mondatát. A szavai hallatán bátorság öntött el , ha ő boldog lesz ettől én is!

Sziasztok!
ITT AZ ÚJ RÉSZ ! REMÉLEM TETSZIK ÉS A VISSZAJELZÉSEKET VÁROM ÉS PERSZE A VOTE-OT IS MEGKÖSZÖNNÉM! INNENTŐL.MAJD BEINDULNAK A DOLGOK ÉS REMÉLEM ÉLVEZNI FOGJÁTOK! PUSZI😘😘💕💕

Álmaim férfia! /Yoonseok ff./ /szünetel/Where stories live. Discover now