Růžový medvídci-part 1

10 2 0
                                    

Moje třída je fakt složitá a je těžké jí slušně popsat, ale můžu to zkusit. Další příběh, který vám budu vyprávět, spíše popisovat, ale to je jedno, je o vám už známé Janě a její úhlavní soupeřce Kristýna neboli zbohatlici.
Jednou, když jsem si zase nakráčela do třídy, jsem uslyšela jak se někdo divoce hádá. "To je můj Tadeáš!" řekla jedna a druhá na to "Ne, ten je můj a Baře ho vezmu!". Hádali se tak zběsile, že si ani nevšimli, že kolem nich jejich idol prošel. Přistoupil k nim a řekl svým písklavým hlasem "víte holky, mě se líbí spíše kluci, ale né zas tak chlupatý jako vy dvě" otočil se a svou ladnou baletní chůzí odešel.
Ale holky se hadali dál a když přišla učitelka schválně se začali hádat ještě víc. Učitelka je rozdělila. Přistoupila k Janě a sáhla jí na špek na čele "měla by sis ho oholit, jinak tě nikdo nikdy nebude chtít". Jana se postavila a odsekla " jdi si hledat frajera na seznamku. Nataš se na ní svým zlým okem podívala a pak jí zabodla propisku do ruky "mě nikdo nechce!".

Taky si myslím, že to mohlo dopadnout hůř....no Jana má prostě dirku v ruce.

*poznámka autorky:byla to jediná dirka v jejím těle*

O hodině volna, kterou spolu trávili se taky hádali a mlátili. Nikdy se však neodloučili, jako by chtěli být pořád spolu.......nikdo to nechápal.

Story Of My ClassWhere stories live. Discover now