Pan patka-part1

7 2 0
                                    

Tenhle příběh, který se vám chystám říct je asi tak ze 6. třídy, kdy k nám přistoupilo docela dost nových lidí.
Bylo mi asi jedenáct a ještě jsem věci nechápala tak jako teď, takže nevím jak moc přesné to bude, ale snad to bude stačit.
Přišel k nám taky takový kluk, s nikým se moc nebavil a proto jsme ho nikdo moc neznal. Jen s námi prohodil pár slov, když musel. Introvert jak má být. Bavil se s ním tak akorát Tadeáš. Kluci z naší třídy nikdy nebyli normální a proto kluka, který se křestním jménem jmenoval Vojta, začali mlatit. On to zprvu snášel docela hladce, vždy jen s malými škrábanci, ale pak se to zhoršovalo a nikdo s tím nic nedělal. Vojta svoje modřiny sváděl na rodiče a nebo se je snažil skrýt. Věděl, že kdyby to někomu řekl, kluci by si na něj počkali a dostal by jako ještě nikdy. Všeho jsem si všimla až docela pozdě a proto a ní já nezasáhla. Naštěstí je tu osud, který jako vždy nezklamal. Rodiče Vojty zašli do školy a tam se dozvěděli co Vojta učitelům říkal. Z hrůzou se zděsili. Vojta jim však na konec všechno vysvětlil a taky, že se to vyplatilo. Byli pozváni rodiče kluků co Vojtu mlátili a těm byla situace vysvětlena a všichni byli požádáni, aby to doma se svými syny probrali.
Asi o měsíc později to však začalo znovu a hůře. To už jsem musela zasáhnout i já a Vojty se zastat. Samozřejmě se mi všichni vysmáli a Vojtu mlatili dál. Vojta musel prožívat hrozné věci.


Snad se vám kapitola líbila.....

Story Of My ClassWhere stories live. Discover now