Kondom netřeba

404 4 0
                                    

Charlie
Po velmi velké a náročné hádce s Ninou vyjíždím do baru. Poslední dobou si moc nerozumíme.

,,Prosíím ještě jednu skleničku."mávnul jsem na barmana. Kopl jsem do sebe další skleničku whiskey. ,,Charlie."otočil jsem se a za mnou stala Bella. ,,Bello."oslovil jsem ji. Lehce se usmála a přisedla si ke mě. ,,Dáš si něco?"jen zavrtěla hlavou. Já jen mávl na barmana,který už věděl. Během chvíle u mě přistála další sklenička. ,,Dík."ve vteřině byla ve mě. ,,Proč do sebe hazíš jednu skleničku za druhou?"zeptala se mě. ,,Hádka."odpovím.,,Nechceš se jít projít?"zeptala se mě.Měla pravdu čerstý vzduch by jsem potřeboval. ,,Jo."kývnul jsem na souhlas. Seskočil jsem s barové židle,hlava se mi zamotala div jsem nespadl. Chytl jsem se rychle židličky. ,,V pořádku?"podívala se na mě starostlivě. ,,V naprostém."odpověděl jsem ji.

Vyšli jsme na zahradu,na obloze šel vidět měsíc a hvězdy. Najednou mi začal zvonit telefon...Nina.
,,Ahoj lásko."pozdravil jsem ji se radostně. ,,Ahoj."poznal jsem podle jehýho hlasu že plakala. ,,Potřebuješ něco?"optal jsem se jí. ,,Víš Charlie miliju tě."odpověděla. ,,Užijeme si brouku."uslyšel jsem Bellu,která mi začala rozepínat kalhoty. ,,Co to bylo?"zeptala se Nina. ,,Je tu hodně lidí nevím co si slyšela."zase jí lžu,já se toho nezbavím.

,,Ty jsi pil?" ,,Jo"tentokrát ji nelžu,pozná to na mě. Bella si vzala do pusy mého ptáka a to jsem už nevydžel,líbilo se mi to. S Ninou jsme dlouho nic neměli a mě to začínalo chybět. Lehce jsem zavzdychal. ,,Děje se něco?"hned zjišťovala Nina. ,,Ne všechno je v pořádku."ŕekl jsem rozechvělím tónem. ,,Dobře."na chvíli se umlčela,potichu jsem vzdychal a doufal jsem, že si ničeho Nina nevšimne,jenže mě Bella začala dokonale sát. ,,Aah Bello."zavzdychal jsem. ,,Jo Bello?"uslyšel jsem Ninin naštvaný hlas.

,,Bello,to nejde."snažil jsem se zachovat svůj zdravý rozum,ale v tu chvíli to nešlo,udělal jsem se ji do úst a ona vše spolykala,tolik mě to vzrušovalo. Alkohol mi na rozumu moc nepřidával,takže jsem nepslouchal svůj rozum ale své péro. ,,Jdeme ke mě?"zeptala se mě a já jen přikývnul.Natáhl jsem si kalhoty a ona se lehce upravila.

Bella otevřela dveře od svého domu. Hned co zavřela vrhla se na moje rty. Líbala mě tak vášnivě,cítil jsem tolik chtíče,chtěl jsem,aby pokračovala.

Prsty jsem přejel po její kundičce,byla tam vlhká. Pomalu jsem do ní zajel jedním prstem,zakmital jsem uvnitř a ona nahlas zavzdychala. Chtěl jsem to udělat znovu a znovu. Hybál jsem v ní prstem co nejrychleji umím. Sundal jsem si boxerky a vnikl do ní ve chvíli,kdy to čekala úplně nejméně. ,,Charlie!!"zařvala nahlas. Chtěl jsem aby moje jméno znovu zařvala. Hýbal jsem se v ní,jak nejrychleji
a nejtvrději to šlo.

,,Na všechny čtyři."zavelel jsem ji,ona jako příslušná holka poslechla. ,,Chvilku počkej."zapředl jsem ji do ucha,nechal jsem ji tam ať na mě špulí ten její krásný zadeček. V peněžence jsem našel lubrikační gel,to je to co potřebuji. Natřel jsem si ho na péro,a lehce ho rozezřel okolo jejího řitního otvoru. Zajel jsem jsem prstem do jejího zadečku,aby se i tam dostal gel. Když jsem si vše nachystal,chytl jsem ji tvrdě za zadeček a vrazil ho tam. Vykřikla nejspíše bolestí,ale po chvíli vzdychala stejně jako já. Pokoj naplňovaly naše společné steny. Udělal jsem se tak rychle, že jsem to ani nečekal. Moje spermie jí vytékat ze zadečku,nějaké káply na postel a jiné stékali k její milované. Prsty je setřela a vše olízla. Spadl jsem vedle ní a v momentě usnul.

Já vím jsem svině ale snad tahle část postačí.Miluju vás❤️

Last sexWhere stories live. Discover now