Zdání klame

30 4 0
                                    

1.den

Právě jsme přijeli na bojiště. Zatím to zde není tak špatné. Spřátelil jsem se zde s jedním vojákem. Jmenoval se Fury Dewin. Byl zde jeden z normálních vojáků. Moc sem nezapadal, něco jako já. Rozdělili nám práce. Má práce byla ošetřit vojáky z čety C .Byla to náhoda, měl jsem práci hned vedle Furyho. Fury totiž nebyl jen ledajaký voják byl to četař a měl zaklady zdravotnictví. Generál nám oznámil ,že zítra ráno půjdeme obsadit nedalekou pozorovatelnu. Zařadil nás do čety D.

2.den
Milá Elizabeth : "Zatím je tu vše v pořádku právě jsme posláni obsadit nedalekou pozorovatelnu. Doufám že mi brzy napíšeš ,velmi se mi stýská.
Líba tě tvůj milovaný Edward.

Vyrážíme. Hned vedle mě mám po boku Furyho ,Taisna a Marcuse. Velmi jsme se nudili a na zábavu jsme kopali do šutrů ,které leželi na kamenité cestě.Už nám chybějí pouze 2 míle a mé nohy zažívají peklo, mám puchýře na patách a stlačené prsty u nohou z kanad. Šli jsme močálama a všelijakým terénem. Konečně jsme u cíle. Generál zavelil ,aby jsme obsadili pozorovatelnu a nastražili miny. Už je skoro noc a my tu zůstáváme vyrážíme až ráno.

3.den Bude poledne a vydáváme se nazpět. Ale nejednou uslyšíme ránu. Už vidíme pouze poraněného Taisna ,který leží na stezce a je bezvědomí . V tom okamžiku slyším další ránu to leží už celá četa P a jsme pod palbou.

Příběh Edwarda BrownaWhere stories live. Discover now