Unnie

8 2 0
                                    

Fiindca este sâmbăta iar aseara am uitat sa imi trag draperiile soarele s-a gandit sa ma trezească. Ma ridic din pat si ma trântesc in fata oglinzii ca sa imi aranjez parul putin. Ma duc in baie si ma spăl pe față dupa care cobor jos si dau de fața lui Junior care se holba la o fata care era total necunoscuta mie. Stau putin pe gânduri dupa care trec pe langa ei si intru in bucatarie unde erau restul băiețiilor care povesteau, defapt barfeau. O
-Ri Ta!
-Hm? Ce e?
-Stii cine e acea fata?
-Fata la care se holbează Junior? Nu o cunosc, de ce?
-Spune ca e sora lui Kim Min Jae si ca a venit sa te vadă, vrea sa iti spună ceva.
-Ok, am inteles.
Imi iau un pahar cu apa dupa care ma duc in dreptul lui Junior si ii dau o palma peste cap. Acesta se uita urat la mine si parca vrea sa ma omoare cu privirea.
-Pentru ce a fost asta?
-Dispari.
-Ce?
-Dispari, ii spun eu simplu.
Junior se face nevăzut iar acea fata, asa zisa sora a lui Min Jae stătea in același loc si se uita la mine. Ce s-o fi intamplat?
-Buna, eu sunt Ri Ta. Tu trebuie sa fi sora lui Min Jae?
-Buna, eu sunt Kim So Eun si sunt sora lui Min Jae. Din cate am aflat de la Min Jae tine mult la tine si esti o persoana buna.
-Ăm...da...putem sa mergem la mine in camera, aici sunt mai multe urechi care aud.
-Desigur.
Urcam in camera iar So Eun se uita prin camera mea. Trece pe la peretele meu plin cu poze, apoi pe la rafturile pline cu carti si albume foto.
-Imi place camera ta, e atat de liniștitoare.
-E singurul loc din casa in care ma pot regăsi, ii spun eu.
-Oh, imi pare rau.
-Pentru?
-Pentru ca nu te simti confortabil in propria casa.
-Nu e ca nu ma simt confortabil, dar de fiecare data cand dau de greu prefer sa vin si sa stau aici singura.
-Te inteleg.
-Si ce ai vrut sa vorbim?
-Pai...Min Jae...
-A patit ceva?
-Nu, nu te speria, nu a patit nimic dar...el isi dorea de mic sa devină o vedeta. Si a devenit actor. Dar...
-Dar?
-Dar mamei nu ii convine sa umble de nebun prin atâtea tari de unul singur. Ii e frica ca o sa se îmbolnăvească si ca nu o sa poată fi langa el sa il trateze. Asa ca vroiam sa iti cer o favoare...
-O favoare?
-Da. Daca te-ai putea duce cu el, as fi cea mai fericita persoana de pe pământ, mama e si bolnava, nu are voie sa faca efort, sa se enerveze sau sa se suprasolicite. Asa ca te rog sa ai grija de fratele meu.
-Bine. Vad ce pot face si o sa am grija de el. Nu iti face griji,
Min Jae o sa fie bine.
-Multumesc mult. Eu acum ar cam trebui sa plec, o sa întârziu  la munca.
-Bine, hai ca vin sa te conduc. 
-Oh, nu e nevoie, am vazut cat de tensionata e atmosfera asa ca stiu si singura unde e ieșirea.
-Ai ochi buni. Ai grija de tine.
-Da, si tu sa ai grija.

So Eun părăsește camera, presupun ca si casa iar eu ma întind in pat, imi iau telefonul si ma gândeam la Min Jae si la întâlnirea noastra. Cred ca o sa fie bine intre mine si el. Abia apuc sa se faca ora 7 ca sa mergem la concert. Dar pana atunci, hai sa il trezim.
Suna...suna...suna...
-Heey!
-Hm...
-Neata Somnorilă, nu imi spune ca numai acum te-ai trezit...
-Defapt tu m-ai trezit.
-Scuze.
-Nu-i bai, deci s-a intamplat ceva de m-ai sunat?
-Nup. Te-am sunat fiindca am vrut sa iti aud vocea. Si pentru ca am o surpriza pentru tine...
-Ce surpriza?
-Pai ti-o spun cand ne vedem.
-Atunci o sa vin la tine. In 20 de minute sunt acolo. Pa.
-Min Jae...

A inchis...nu am apucat sa ii spun sa nu vina acum ca astia sunt acasa. Bun...fiindca Min Jae vine la noi, ma îndrept cu pași grăbiți spre baie ca sa imi fac un dus.

Ies din dus rapid si imi bag capul in șifonier ca sa imi aleg cu ce ma îmbrac...pana la urma aleg sa ma îmbrac asa:

Cobor jos la parter unde EunJi si cu Jb se lingeau pe canapea, Mark si Yungyeom se jucau pe ps4 iar restul nu stiu pe unde sunt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cobor jos la parter unde EunJi si cu Jb se lingeau pe canapea, Mark si Yungyeom se jucau pe ps4 iar restul nu stiu pe unde sunt. Nici macar nu mi-au observat prezenta. Soneria de la usa suna asa ca ma îndrept spre usa, sigur a ajuns Min Jae. Deschid usa dar nu era Min Jae, la picioarele mele se afla o cutie. O iau si intru cu ea in casa. Ma duc si o așez pe măsuță din sufragerie si o deschid...in cutie era o alta cutiuta alături de o scrisoare. Iau scrisoarea si o deschid " sa nu deschizi cutiuta pana eu nu-s langa tine. Cred ca ți-ai dat seama cine sunt."

Min Jae? Sigur e el...

Dupa 10 minute

Soneria ușii suna din nou iar de data asta e Min Jae. Cand a intrat Min Jae pe usa Mark, Jb, EunJi si Yungyeom si-au intors capetele spre noi.

     ●Mark pov●

Ma jucam linistit pe ps4 cu Yungyeom cand o vad pe Ri Ta ca se indreapta spre usa, prima oara am crezut ca iasa in oras fiindca era imbracata frumos si am zis ca nu o sa o mai intreb unde merge fiindca oricum as intreba-o pe deageaba ca nu mi-ar fi spus si numa as fi enervat-o. Il vad pe tipul ala Min Jae, cu coada ochiului, ca intra pe usa iar din instinct mi-am intors capul spre usa in sincron cu ceilalti 3 copaci care erau in camera cu mine. Il urasc pe tipul ala. Nu imi place ca e in preajma Ri Tei. Trantesc controller-ul iar tipul ala cu RiTa si cei 3 copaci isi intorc privirea spre mine. Pufnesc si plec spre camera mea. O simt pe Ri Ta cum vrea sa vina dupa mine dar este oprita de acel cretin. Daca o mai atinge il omor. O prinde de mana si o ia in brate. Bun atat ti-a fost tipule. Cobor scariile in graba, o prind pe RiTa de mana si o trag din bratele lui in bratele mele. O tin la piept cateva minute in care ea nu a facut nici un gest ca sa se elibereze dupa care ii dau drumul si il prind pe ala de guler.
-Nu o mai atinge! Nu iti permit sa o atingi cu atata nebagare de seama!
-Ho tipule, sa ghicesc, tu esti Mark?
-Care e problema ta?
-Deci tu esti, as vrea sa iti dau un pont dar o sa ii fac rau Ri Tei si nu vreau.
-Spune pana nu te omor!
-Ri Ta si cu mine o sa plecam catevs luni din Coreea fiindca eu trebuie sa filmez un film iar Ri Ta ma insoteste.

Ma uit la Ri Ta care se uita lung la Min Jae si avea ochii plini de lacrimi. Face 2 pasi in spate dupa care cade in cur. Fug catre ea si o ajut sa se ridice...Min Jae avea dreptate, chiar ia facut rau Ri Tei dar asta e sansa mea sa ii arat ca tin la ea.

My World vol II Where stories live. Discover now