Capitolul 1: Evadarea- Part. 1

16 4 6
                                    


~Penitenciarul Ermin, 2017~

Este o zi mare in Penitenciarul Ermin. O noua directoare este pusa in functie si asta inseamna o mare schimbare atat pentru detinuti cat si pentru colegii ei de munca. Numele ei este Jessica Bryan, o femeie de 28 de ani care este renumita pentru treaba bine facuta la munca.

-Am stat 8 ani cu un director care nu facea nimic bun aici iar acum aduc o FEMEIE sa fie directoare in puscarie. Minunat! Eu pur si simplu nu mai rezist! Trebuie sa ies cumva de aici....adauga Zack pe un ton alarmant

-Hai nu te mai plange atat, chiar nu chiar asa de rau aici. Priveste partea buna macar o sa avem colegi noi de camera nu ca Herman si Joe care miros de zici ca nu au mai facut baie de 3 ani.

-Tie iti e usor sa zici, Matt, fix asta e si problema. Cine stie cu ce gorile ne baga in celula?

De pe hol se aud pasi din ce in ce mai tare de parca ar fi fost un elefant in perioada de imperechere. Cu cat se apropie mai mult cu atat zgomotul facut este mai mare iar persoanele se pot indentifica. Erau Adam Carson si Trent "The Beast", care avea 2 metri lungime si 200 de kilograme fiind cunoscut ca cel mai periculos puscarias din America, prinsi cu catuse si trimisi in celula numarul 3 unde se aflau Zack Wilson si Matt White.

~Carolina de nord, 2017~

-Ethaaaan! Ethaaaan! Vin-o repede!!! Striga Cassie in toata casa

-Ce e asa de important incat sa-mi intrerup treaba? Adauga Ethan nepasator

-Nu stiu, te suna cineva in disperare.

-Acel cineva poate sa astepte, Cass...

-E Dean Wison! Aclama entuziasmata Cassie.

-A-alo? Raspunde sfios Ethan

-Salut! Sunt Dean Wilson cel mai bogat om din Georgia si totodata omul care te va face sa mananci caviar la pranz. Am auzit de tine, Ethan, esti cel mai bun om la care pot apela cand vine vorba de calculatoare. Te-am sunat sa te intreb daca ai fi interesat de o misiune putin mai ciudata...dar pentru o suma considerabila!

-Desigur, domnule! Orice pentru familia Wilson!! Dar despre ce e vorba?

Cassie se uita in ochii lui Ethan transmitandu-i starea de nesiguranta si fuge spre camera Ericai.

-Ethan, vreau sa spargi toate fisierele din Penitenciarul Ermin si sa-mi dai toate informatiile si toate inregistrarile de la camerele de luat vedere necesare ca sa imi pot elibera fratele. Nu vreau sa stea acolo sa putrezeasca ci vreau sa il scot cu mana mea ca sa il omor. Nu ma intelege gresit, fac asta pentru tata.


DAU NEXT DISEARA

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 10, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BreakawayWhere stories live. Discover now