Capitolul 20

3.1K 183 1
                                    

După cinci minute de căutări am găsit-o . Am scris-o pe o foaie și m-am grăbit să mă schimb în cea mai sexi lenjerie intimă pe care o aveam și o rochie lejeră din mătase și dantelă . Mi-am desprins părul , mi-am luat o pereche de pantofi cu toc si mi-am mai luat și paltonul pe mine . Acum eram gata de întâlnirea cu Taylor . Adică o noapte fierbinte . Am sunat un taxi iar peste puțin timp a ajuns . M-am grăbit afară , m-am urcat în taxi și i-am dat adresă . Când am ajuns am rămas șocată pentru că Taylor stătea într-un cartier rezidențial , într-un zgârie-nori cu perețe din sticlă . Am intrat ușor și am urcat cu liftulpână la aprtamentul lui . Când am ajuns în fața ușii am bătut ușor iar el mi-a deschis imediat . Era îmbrăcat în costum semn că nu venise de mult dar totuși avea cravat scoasă iar cămața o avea descheiată . Arăta obosit și ciufulit . O combinație foarte sexi .

-Amanda , ce faci aici la ora asta ? Nu îmi spune că Josh ți-a făcut ceva .

-De fapt , m-am gândit să îți fac o surpriză .

M-am aruncat la gâtul lui și l-am sărutat apăsat . M-am lipit de el și am schimbat sărutul în unul erotic . Taylor mi-a răspuns la sărut și a închis ușa . După , totul a fost exact cum am plănuit . A fost o noapte incendiară . De dimineață am fost trezită de mirosul cafelei . Am deschis încet ochii , iar Taylor ținea sub nasul meu o ceașcă cu cafea .

-Neaza ! mă salută el .

-Neaza !

-Ți-ai făcut un obicei de a dormi până târziu ?

-Doar când sunt cu tine . Acum dă-mi o dată cafeaua aia .

I-am luat cafeaua din mână și am luat o gură mare din lichidul amărui . Uitasem că el bea cafeaua neagră , pe când mie îmi place cu lapte . dar gestul contează . Așa că am băut-o fără să mai zic ceva .

-Apropo , cum îți permiți toate astea ?

-Ce anume ?

-Mașina scumpă și acest apartament superb .

Apartamentul chiar era superb . Era la etajul șase , uar pereți erau din sticlă . Noaptea ofereau o priveliște sublimă către oraș , iar ziua luminau toată casa . Interiorul era amenajat modern și cu gust . Lucru care era sigur de mâna unui decorator profesionist . În concluzie Taylor era înconjurat de lucruri scumpe .

-A , păi tata are o firmă și e milionar .

Când am auzit era să mă înec cu cafeaua .

-Cum ?! Și tu de ce mai ești profesor la un liceu amărât ?

-Este pasiunea mea .

-Deci faci asta din plăcere ?

-Da .

-Părinți tăi aceptă asta ?

-Pentru o anumită perioadă de timp .

-Am înțeles . Apropo , cât este ceasul ?

-Unsprezece .

-Ce ?! Am ore de la doisprezece ! De ce nu m-ai trezit ?!

-Dormeai așa dulce încât nu m-am îndurat să te trezesc .

-Ooooo ! Ai dormit și tu cu mine nui așa ?

-Dap .

-Eram sigură . Drept pedeapsă trebuie să mă duci acasă .

-Am înțeles șefa .

Am sărit din pat și am început să mă îmbrac pentru că eu eram goală iar Taylor era gata . Pe deasupramai râdea și de mine pentru că alergam după haine pe dâra de la ușă spre dormitor . După ce am fost gata ne-am grăbit spre uriașa parcare de la subsol și după spre casa mea . Când am ajuns l-am sărutat pe obraz și i-am mulțumit . Apoi am fugit în casă , am făcut un duș , m-am schimbat și am alergat spre școală pentru că mai erau zece minute până se suna . Am ajuns în clasă imediat după ce s-a auzit soneria de începere a cursurilor .

Dragoste cu un profesor (Necorectat)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon