Capitolul 4

5.7K 281 27
  • Dedicated to Neicu Nicu
                                    

Coșmarul pe care l-am avut se repetase în atâtea nopți . În vis retrăiam cu groază șcena în care era să fiu violată de o gașcă de huligani beți și drogați . Putea să se întâmple dacă un polițist nu îi gonea la auzul țipetelor mele . Doar că de data asta polițistul nu mai apărea , iar eu nu mă mai puteam trezi . Când am realizat că persoana care mă zgâlțâia nu era din vis m-am trezit cu lacrimi în ochi și strigând un mare NU . Persoana pe care am văzut-o când am deschis ochi era desupra mea și își ținea mâinile strânse în jurul umerilor mei zdruncinândumă zdravăn . Acel om era profesur de matematică , Taylor Grand . Când a sesizat că sunt trează a încetat să mă zgâlțâie și ma întrebat speriat :

-Ești în regulă ? Ce s-a întâmplat ?

-A fost doar un coșmar . Atâta tot .

-Sigur a fost doar un coșmar ?

-Domnule Grand , cine este speriat acum ? spun asta râzând .

-Râzi cât vrei , dar eu chiar am fost îngrijorat . spune asta dândumi drumul și îmbufnânduse că am râs de el . 

„ Era îngrijorat ? De ce ? Nu mă cunoaște . " Aceste întrebări și o senzație de regret că mi-a dat drumul mă macină . Dintr-o dată îmi atrage atenția o cheie care era dedesuptul unei plăcuțe pe care scria „acoperiș" . „ Asta este scăparea mea ." Mă ridic brusc , iau cheia fără să observe și dau să ies afară când el mă prinde de mână.

-Dacă te duci la oră mai bine ai rămîne să te odihnești . Oricum ora a ajuns la jumătate .

-Dumneavoastră nu aveți oră ?

-Am făcut schimb . Vroiam să văd cum te simți .

-Nu era nevoie . Să șitiți  că mă duc să iau aer .

-Nu în starea ta .

-Dacă nu știați aerul curat face bine la organizm . și cu asta ies din cameră lăsândul acolo .

Când am ajuns la ușa spre acoperiș era îmcuiată . Ca să o descui am folosit cheie pe care o luasem . Ușa s-a deschis ușor lăsând să tracă prin ea un val de lumină orbitoare . După ce am făcut câțiva pași , m-am obișnuit și am putut să văd o întindere mare de beton îngrădit cu plasă înaltă și rezistentă . Am zărit o bancă lângă plasă și m-a, așezat pe ea . Totul se vedea superb de la acea înălțime , iar liniștea era ca un medicament pentru gândurile mele . După zece minute ușa s-a auzit deschizânduse . Persoana care o deschisese era profesorul Grand .

-Domnule Grannd , cum m-ați găsit ?

-Poți renunța la formalități în particular domnișoară Anderson ?

-Ok . Dar nu mi-ai răspuns încă la întrebare .

-Te-am căutat și într-un final te-am găsit aici . Nu vreau să știu cum ai făcut rost de cheie că să nu fiu implicat .

-Am găsit-o în cabinetul medical după ce m-am trezit . Gata acum ești și tu implicat în asta  .

-Așa se pare . Dacă tot m-am băgat în asta dăte mai încolo și fămi loc .

El s-a așezat lângă mine pe micuța bancă . Locul era mic și stăteam cam înghesuiți dar pe mine nu mă deranja deloc apropierea . Ba din contră chiar .

-În legătură cu visul tău , eu nu cred că era un simplu coșmar . La cum te zbăteai este puțin probabil ca el să te fi speriat așa de rău .

-A fost un vis care s-a repetat în ultima săptămână în fiecare seară . Nimic mai mult .

-Aha . Am întrebat-o pe doamna directoare de ce a insistat să te transferi dar nu a vrut să spună . Îmi spui tu motivul ?

-Nu vreau să vorbesc despre asta .

-Totuși mi-ai satisface o mare curiozitate . Chiar vreau să știu motivul pentru care mama ta a ținut totul secret .

-În regulă . Dacă tot insiști atât de mult o să îți spun . Coșmarul și motivul pentru care m-am transferat sunt unul și același lucru . În urmă cu o săptămână un grup de huligani care aflaseră că stau singură au început să își bată joc de mine . Eu nu iam băgad în seamă crezînd că o să înceteze dar nu au făcut-o . De la vorbe au trecut la fapte . Într-un cuvânt au vrut să mă violeze . Dacă nu îmi auzea țipetele un polițist și nu venea să mă salveze atunci , acum nu eram în fața ta , ci colindam cabinetele psihologice  . Chiar dacă nu au dus totul până la capăt , retrăiesc acele minute de fiecare dată când adorm .

Fără să îmi dau seama am ajuns să tremur și să plâng la amintirea acelui lucru . După ce am terminat el m-a luat în brațe și mi-a șoptit :

-Gata , calmeazăte . Nu am știut că amintirea acelor momente te afectează așa de tare . Îmi pare rău .

De data asta am simțit în tonul lui compasiune și regret . M-a ținut în brațe mult timp . Chiar dacă mă calmasem Taylor tot nu dădea semne ca vrea să îmi dea drumul .Sunetul ușii deschizânduse cu putere m-a făcut să îmi îndrept privirea spre locul de unde se auzise zgomotul . În pragul ușii stătea mama furioasă .

-Domnule Grand , ce se întâmpla aici ?

-Doamnă directoare Anderson . spune Taylor calm ridicânduse în picioare .

-Amanda dute imediat la oră . S-a sunat de zece minute . spune mama schimbânduși tonul din furios în rigid 

-Imediat . La revedere Taylor .

-Ne mai vedem domnișoară Anderson .

-Îmi poți spune Amanda .

Și cu asta ies lăsând-o pe mama cu o față extrem de uimită care sincer merita imortalizată .

-Ce înseamnă toate astea , domnule Grand ?

-Nu cea ce pare în orice caz .

-Nu zău ? Pentru că părea că tu și fica mea erați intr-o ipostază destul de intimă . Și pe deasupra vă mai și spuneți pe numele mic . Cum este posibil așa ceva ?

-Doamnă directoare țin să vă reamintesc că dumneavoastră mați pus să o supraveghez .

-Sunt conștientă de asta .Așa că nu mă face să-mi regret decizia . Dar tot vreau o explicație pentru tot .

-Atunci să vă fac un rezumat . Amanda și-a spart buza și am dus-o la infirmerie . Acolo a adormit și m-am dus să o verific . Când am ajuns era în toiul unui coșmar iar eu am trezit-o . S-a trezit îngrozită , după acea a plecat . Am căutat-o peste tot și într-un final am găsit-o aici . Am îndemnat-o să îmi povestească despre coșmar și ca să se simte mai relaxată iam spus că poate renunța la formalități . Mi-a povestit despre tentativa de viol iar când a terminat plânge . Așa că am luat-o în brațe ca să se liniștească . Acum sunteți mulțumită ?

-Deci ați aflat motivul transferului .

-Da 

-Vă rog să îl țineți pentru dumneavoastră . Nu vreau ca altcineva să afle despre suferința fetei mele .

-Înțeleg . Voi păstra secretul .

-Sunt recunoscătoare . Iar despre relația dintre voi doi cer să o transformi în una platonică . Firește trebuie încă să o supraveghezi . Consider că este mai ușor ca dumneavoastră să fiți paznicul ei din umbră datorită vârstei voastre apropiate și pentru că ați aflat motivul pentru care vă cer asta .

-Accept . Dar nu o fac pentru dumneavoastră , ci pentru fica dumneavoastră . Deoarece nu vreau ca acea suferință să se repete sau să se întețească .

________________________________

Am terminat și cu capitolul 4 . De acum nu o să mai postez zilnic pentru că rencepe școala și nu mai am timp . Dar o să încerc să revin cu capitolul următor cât de repede pot .

Dragoste cu un profesor (Necorectat)Where stories live. Discover now