Capitolul 2

6.2K 293 10
  • Dedicat a Violeta Andreea
                                    

Colega mea de bancă era o fată cu părul roșcat , ochi căprui foarte deschiși , un bronz fals și sâni prea mari pe care și-i scoate-a în evidență . După înfățișare era exemplul clar de divă a școlii. Mă obișnuisem să evit astfel de fete .Dar eu nu le suportam la fel cum nici ele nu mă suportau pe mine.

Doamna dirigintă a început ora în chicote și șușoteli . Chiar a ridicat tonul de câteva ori dar degeaba. După ora de română  acre s-a terminat extrem de greu , urma ora de educație fizică . Am ieșit din clasă ultima încercând să evit pe cât posibil acele șușoteli enervante . În vestiar m-am schimbat repede într-un echipament jalnic și monoton . 

Când s-au făcut echipele spre norocul meu nu am picat în echipă cu bronz ieftin (asta este porecla pe care i-am pus-o Clarei ) . Din obișnuință m-am dus în poartă. Am apărat câteva mingii care după părerea mea erau destul de încete până când bronz ieftin mi-a trimis o minge atât de puternică în față încât am simțit că îmi curge sânge din buză . Profesorul de sport a alergat spre mine .

-Domnișoară Anderson ,du-te la cabinetul medical imediat și tratează-ți rana. îmi spune cu o atitudine rece .

-Dar încă nu știu unde este . îi spun încercând să îmi dau seama dacă chiar sângerez sau palma mea era roșie de la natură .

-Du-te la secretariat și o să te îndrume de acolo. 

Din cauza buzei mele sparte bronz ieftin și prietenele ei râdeau atât de tare încât erau să cadă .În momente ca acestea îmi vine s-o dau cu capul de cel mai apropiat perete . Dar nu întotdeauna se întâmplă ca în imaginația mea .

Am plecat din sală încercând să opresc sângerarea dar nu aveam sorți de izbândă . Când am ajuns la ușa de la secretariat am bătut dar nu mi-a răspuns nimeni. Exasperată am deschis ușa și nu am apucat să fac nici un pas din cauza șcenei de pe birou . Un bărbat blond ,cu ochi verzi și un corp bine lucrat care se vedea prin cămașă era peste secretara școlii care părea că acea poziție îi făcea deosebită plăcere .Când bărbatul m-a văzut și-a mijit ochii la mine . Eu m-am speriat și m-am trezit din șoc .

-Scuze de deranj ! spun încurcată .

După ce am scos acele cuvinte am închis ușa și m-am grăbit spre vestiare renunțând să mă mai gândesc la buza mea sângerândă . În timp ce mă schimbam mă gândeam la acea șcenă în continuu . „ Sigur nu am văzut bine . Este imposibil ca așa ceva să se întâmple . Am vedenii sigur " Când am terminat să mă schimb s-a auzit clopoțelul de intrare la ore . Eu m-am grăbit  spre clasă .Când am ajuns în clasă atunci mi-am amintit că încă mai aveam buza spartă și îmi curgea în continuare sânge din ea. M-am dus în bancă și mi-am pus capul pe ea încercând să nu mă mai gândesc la nimic .

Dintr-o dată cineva mă bate pe umăr .

-Da ? „Cine o mai fi și de data asta ?Dacă e acea idioată mai bine m-ar lăsa în pace ."

Când am simțit și a doua bătaie pe spate m-am ridicat și am țipat :

-Ce este ?!

La vederea bărbatului blond din secretariat am încremenit pentru a doua oară .

-Bună ziua domnișoară Anderson . Eu sunt profesorul de matematică, Taylor Grant .

-B-Bună ziua .

-Se pare că ai buza spartă și rana este deschisă . Trebuie să cureți acea rană până nu se infectează .

-Domnule profesor, nici măcar nu știe unde este cabinetul medical. spunând bronz ieftin începând să râdă .

-Atunci sunt nevoit să merg cu ea . Vino după mine domnișoară Anderson . Voi ceilalți continuați de unde am rămas vineri și să nu faceți gălăgie .

M-am ridicat și l-am urmat pe domnul Grant cât mai silențios posibil .

_____________________________________

Ăsta a fost și capitolul doi . Sper că v-a plăcut .Și îmi cer scuze pentru toate greșelile mele .


Dragoste cu un profesor (Necorectat)On viuen les histories. Descobreix ara