Bölüm 2

9.2K 232 26
                                    

 
EVET İKİNCİ BÖLÜM BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİ.

VE SAHNELERDE BÖYLE DAHA İYİ OLDU.

BU BÖLÜM DE BİR KARAKTER DEĞİŞTİ GELİN HÜLYA GELİN AKŞIN OLDU.

İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ.
HATTALAR VARSA AFFETİN.

BEĞENİ YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN.

Kendinize iyi bakın kraliçeler❤️❤️

Yayınlama tarihi
26.05.2018
Değişme tarihi
26.05.2020

BALIM

Genç kadın sabahın erken saatlerinde uyanmak zorun da kalmıştı çünkü davul ve zurna sesleri onun yanında bir de ise bağırış çağrış sesleri vardı semtte kadın başının koyduğu yastığın altına soktu gürültü biraz kesmek için ama kafasını her yastığın altına soktuğun da gürültü daha çok yankılanıyordu kulakların da.

Balım için bu gürültü işkence haline gelmişti ve uykunu en güzel derinliğinden çıkmak zorunda kalmış ve bu gürültü kulakların tırmalıyordu ama bu gürültü mutluluk gürültüsü olduğun biliyordu.Balım davulcun her tokmağı davulana hırsla vurdukça mutluluk belirtisi ifade ediyordu o yüzden Balım uyuma kalk dercesine beyni beyni işleniyordu.

Semttin diller ve gökler sığmayan aşkı içindi bu mutluluk semttin iki genç çiftini düğünleri vardı Akşın ile Murat'ın.

Akşın ailesi bir trafik kaza sonuç kayıp etmiş ve onu ninesi ve dedesi büyütmüş bir kadındı ve semttin en güzel kızların dan biriydi Murat ise semtin yakışıklı delikanlıların dan biriydi o ise ailesi tarafın dan büyütülmüş genç bir adamdı tahsili ve iyi yetiştirilmiş biri olduğu için Akşın dedesi Murat gözü kapalı vermişti.

Genç adamın ailesi Akşın kız olarak görmüşlerdi evlatların bu kadar seven bir kadın ancak bir kız evladı olarak görmek düşmüştü onlara ve Murat ne kadar bu durum kıskansa da Akşın ailesi tarafın da sevilmiş olması onu çok mutlu ediyordu.

Akşın dedesi ve ninesi çok yaşlı oldukları için bir yardımları olamıyordu ama semt halkı onların yerine yardımcı oluyorlardı iki genç onların yetişemedikleri yerde mahalledeki insanlar yardımlarına koşmuşlardı.

Güneş hanım,Damla hanım ve Aysun hanım Akşın kendi kızların da ayırmadan yardımına koşmuşlardı ve çeyizin son dakika ya bıraktığı içinde çok kızmışlardı ona ve el birliği ile çeyizin bir haftanı için de düzmüşlerdi.

Balım bu durumlara hiç alışık olmadı için Güneş hanım kızına bir hafta boyunca örf adetlerimiz bunlar kızım öğren bunları öğren diye söylenip durmuştu ve Balım bu durum tuhaf tuhaf bakmak zorun da kalmıştı.

Balım artık uykunu ona haram olduğun düşünmüş ve yataktan kalmıştı ve odasın açık olan balkon kapısından balkona çıkmıştı ama dışarı baktığın bir aydır özür dilemek için fırsat kollayan adamı görmeyi beklemiyordu.

"Birader bak geç kalma sakin."Genç adam karşı evin kapısından çıkarken arkadaşını uyarıyordu ve kelimelerine vurgu yaparak konuşmuştu bahçe kapısından çıkarken bir umutla bir hafta boyunca görmediğin kadın görmek adına başını onun odasına doğru başını kaldırmıştı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 27, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ÇOCUKLUK AŞKIWhere stories live. Discover now