Κεφάλαιο 5ο

116 11 0
                                    

 Το γεγονός ότι ο David δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού το οποίο εκείνος κανόνισε, με κάνει να σκεφτώ ότι σίγουρα είχε ακούσει όλη μας τη συζήτηση με την Stephanie.Αυτό που επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου ήταν η εικόνα του κλειστού παραθύρου του δωματίου του που αντίκριζα κάθε πρωί πριν πάω για σχολείο, οι άπειρες κλήσεις και τα μηνύματα που του είχα αφήσει στον τηλεφωνητή του, τα οποία και δεν απαντήθηκαν ποτέ! Και φυσικά ο πλέον "ποδαρόδρομος" για το σχολείο.

Η Stephanie με βοήθησε να ξαναβρώ τον παλιό καλό εαυτό μου. Άρχισα να περιποιούμαι τα μαλλιά μου,να συνδυάζω ΞΑΝΑ τα ρούχα μου, να βάφομαι, ακόμη και να είμαι πιο κοινωνική, γεγονός που φαίνεται ότι άρεσε και στα υπόλοιπα αγόρια του σχολείου, αφού οι προτάσεις για σινεμά ήταν ατελείωτες!!

Ο David αποφάσισε πως είναι καλύτερο να μην μου ξαναμιλήσει (λες και είχα διαπράξει κανέναν φόνο. Αν ο έρωτας είναι φόνος τότε ίσως και να είχα διαπράξει έγκλημα. Όχι εναντίον άλλου, αλλά προς τον εαυτό μου.) τότε ας μην μου ξαναμιλούσε. Εγώ τον είχα ξεπεράσει ήδη.

Ένας ολόκληρος μήνας πέρασε και η απουσία του David από την ζωή μου δεν με ξάφνιαζε πια... Όλα είχαν γίνει όπως παλιά, πριν μετακομίσει ο David απέναντι μου και πριν μου κλέψει την καρδιά και την μετατρέψει σε χιλιάδες κομματάκια. Αυτά όμως πέρασαν ή έτσι λέω στον εαυτό μου...

Ο David χώρισε με την Barbara πριν δύο βδομάδες. Όχι δεν μου το είπε ο ίδιος, αλλά η προσωπική του κατάσταση στο facebook η αποία μετά από 7ολόκληρους μήνες μετατράπηκε από "Σε σχεσή" σε  "Ελεύθερος". Δεν ξέρω τον λόγο που χώρισαν. Η αλήθεια είναι ότι η Barbara ήταν πολύ αυταρχική και καταπιεστική. Ίσως ο David να μην άντεχε πια αυτή την κατάσταση. Πάντως όπως και να 'χουν τα πράγματα ο David φαίνεται ότι χαιρόταν πολύ αυτό τον χωρισμό, καθώς απολάμβανε το πλήθος των κοριτσιών που του άφηναν σημειώματα στο ντουλαπάκι και τον ακολουθούσαν στο  μεσημεριανό - σε αντίθεση με την Barbara η οποία κλεινόταν στις τουαλέτες των κοριτσιών για ώρες, κλαίγοντας σιωπηλά. Αρκετές φορές σκέφτηκα να της μιλήσω και να την βοηθήσω αλλά κατάλαβα ότι δεν είχε νοήμα την πρώτη φορα που την πλησίασα και είχε βλέμμα χειρότερο από δολοφόνο.

 Πρώτη μέρα της εβδομάδας, αλλά και του νέου μήνα. Ο Ιούνιος έκανε την άφιξη του αισθητή με το θερμόμετρο να δείχνει 35 βαθμούς. Σαν να μην έφτανε αυτό ο ολοκαίνουργιος μαθητής της τάξης μας, ο Dylan έκανε αυτή τη ζέστη ακόμη πιο αφόρητη με την καυτή παρουσία του. 

Στα δίχτυα του έρωτα... (ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα