Kanlı katliam

2.4K 105 17
                                    

    Dün öldürdüğüm adamın kanlariyla küvette bir bardak viskimle keyif yapıyordum. Aklıma bir fikir gelmişti.Büyük bir katliam yapacaktım. Bu katliam için eski dostum  Andrew i aradım ve onunla eskiden Otel olarak kullandığı harabe mekana gittik.Andrew e

-Dostum bu mekana bir geceligine ihtiyacım var doğum günü partisi yapmayı planlıyorum. Dedim.

Andrew;

-Tabi John zaten burayı kullanmıyorum ama burası gördüğün gibi çok harabe insanların gelebileceklerini düşünmüyorum.

-Sen merak etme ben burayı adam ederim.Dedim ve Andrew gittikten sonra ise koyuldum.Önce etrafı topladım ve parti malzemelerini aldım ve davetiye çıkartıp okuldaki herkese dağıttım. Mekana geri döndüm ve elektrik hatlarına saat 8'e ayarlı elektrosok cihazı yerlestirmistim.

        Saat 7 olduğunda herkes akın akın parti alanına geliyordu.Herkes havaya girmişti ve dans ediyorlardı. Vakit gelmişti... Viski almaya gideceğimi söyleyip  yukarı kata çıktım.Cebimdeki bıçağı çıkarıp su borularini patlattım ve tam mekandan ayrılırken Kevin;

-John nereye,birazdan pasta kesilecek.dedi

-Dostum viski bitmiş ben almaya gidiyorum hemen dönerim dedim ve uzaklaşmaya başladım Çok geçmeden bir patlama sesi duymuştum yüzümde belli belirsiz bir gülümseme olusmustu.İşte amacima ulaşmıştım.  Dağ evime gittim ve televizyonu açmıştım. Haberlerde patlama oldugu ve 67 kişinin spot isiklardan çıkan kıvılcımlarla yanarak hayatini kaybettiği yazıyordu. Televizyonu kapatıp parti mekanına hiçbirşey olmamış gibi elimde viskilerle gittim. Etrafta polisleri gördüm ve onlara doğru yaklaştım.

-Ne oldu burada.? diye bagirdim.

polis;

-Büyük bir kaza oldu burası eski bir yer olduğu için spotlardan kıvılcım çıkmış ve su boruları patlamış. Sen kimsin?

-Ben John bu partiyi ben ayarlamisti

-Anladım evlat gerçekten bu çok üzücü bir durum.Ama senide mekanla ilgili sorguya almamız gerekli haberin olsun.

-Tamam diyip yere cökerek şoka girmiş numarasi yapmıştım. Kahretsinki çok güzel bir oyuncuydum.

     Yarin okulda yas töreni olmuştu  ve  bazıları partiyi ben planladigim için bana kötü kötü bakiyorlardi. Onları andiktan sonra hepimiz dagildik. Herkes çok üzgündü. Ben ise 67 kişiyi katlettigim için mutluydum. Aslında hepsi haketmisti....Bana yaptıklarını ödüyorlardi.

     Bir kişiyi öldürmek trajedidir, bir milyon kişiyi öldürmek ise istatistiktir.

Ters psikolojiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin