•••17•••

35 6 0
                                    

Za kravatu, ktorú mal na sebe som si ho k sebe pritiahla a pobozkala ho. Odtiahla som sa a strčila ho tak, aby padol na posteľ. Krútila som riťou pri tom, ako som išla ku komode. Vybrala som dve šatky a vrátila sa k Benovi. Sadla som si naň ho a obi dve ruky som mu priviazala k posteli.. Posunula som sa trošku nižšie a opäť ho pobozkala. Kusla som mu do pery a potiahla ňou.
"Toto si odpykáš, zlato." Zopakovala som vetu ktorú vyslovil on pred piatimi minútami, akurát trochu pomenenú. Šaty som si začala pomaly vyzliekať, až som pred ním bola len v čiernom čipkovanom prádle a v lodičkách. Kusol si do pery, čo ma hnalo ďalej. Ľahla som si naň ho tak, aby som sa prsiami trela oň ho. Opäť som ho pobozkala. Chytila som rukou jeho pýchu ktorú som stlačila, na čo on zavzdychal.. Ruky som mu vyviazla. Strany sa obrátili. Priviazal ma k posteli teraz on. Nohavice a košeľu si dal dole. Mal na sebe len boxerky a kravaty. Kusla som si do pery, pretože bol hrozne sexy. Pobozkal ma a pozrel sa na moje prsia. Prikývla som mu na znak, toho že môže. Nadvihla som, aby som mu povolila prístup. Podprsenku mi rozopol a vyzliekol. Keď uvidel moje prsia, zreničky sa mu zväčšili.
"Si nádherná, babe." Chytil Obi dve prsia do rúk a začal ich stláčať. Zo mňa sa drali vzdychy. Začal ma bozkávať a pri tom nezabudol na moje prsia. Jedno moje prso si vzal do úst a začal cucať. Jemne aj zahryzol, čo má zabolelo. Od pŕs, cez brucho až po nohavičky mi zanechával jemné bozky. Dal dolu moje nohavičky a strčil do mňa jeden prst. Následne pridal aj druhý, aj tretí. Moje ruky vyviazal a ja som si ho k sebe pritiahla a pobozkala ho. Pomaly som mu stiahla boxerky a opäť uvidela jeho pýchu. Prevrátila som nás tak aby som ležala nad ním. Strčila som do seba jeho pýchu a začala ho bozkávať. Bozkávala som ho strašne dlhú dobu. Stále tempo sme pridávali a pridávali. No na bozky sme nezabúdali, až nás niečo prerušilo.
"Alice, otvor dvere prosím. Chcem Benovej mame ukázať tvoju izbu. Sme tu všetci." Vystrašene som sa pozrela na Bena, pretože ja som stále v sebe mala jeho pýchu a boli sme nahý. Uznávam, rozdávať si to keď sú načo rodičia dole nebol dobrý nápad.
"No mami, my hráme karty. Choďte dole, my za vami hneď prídeme." Vydýchla som si, keď som počula ako idú po schodoch dole. Pozrela som sa na Bena a obi dvaja sme vybuchli smiechom. Pomaly ho zo mňa vybral a postavili sme sa.
"Ben? Oblečieš ma, prosím?" Zasmial sa, no prikývol. Ako prvé mi obliekol nohavičky, pri čom nezabudol mi dať pusu na moje pod bruško. Chytil podprsenku a obliekol mi ju. Následne mi obliekol aj šaty. Nezabudol mi dať pusu do výstrihu.
Následne som obliekla aj ja jeho. V zrkadle ktoré som mala v izbe som sa upravila, aby som vyzerala normálne. Ben to tiež zopakoval. Izbu som odomkla a spolu s Benom zišla dole. Všetci sedeli v obývačke a bavili sa. Ani si nás v podstate nevšimli.
"Ďakujeme, ale my už pôjdeme." Rozlúčili sme sa, pri čom Ben zo mňa nespúšťal oči a odišli. Pomohla som mame s riadom a odišla hore. Prezliekla som sa a ľahla si do postele. Keď som si predstavila, čo všetko sa odohralo dnes na tejto posteli usmiala som sa. Mám pocit, že k nemu niečo cítim. Čo je veľmi zle. S týmto pocitom som zaspala.

"Alice?" Zobudila ma mama.
"Hm?" Pomaly som vstala a posadila sa na posteli.
"Idem s ockom do roboty, Sky je v škôlke. Pa" len som prikývla a mama už pomaly odišla.  Spravila som svoju typickú rannú rutinu a zišla dole do kuchyne. Bolo už 10 hodín, tak som sa rozhodla, že začnem pripravovať obed. Keď sa robila polievka, niekto zazvonil. Podišla som k dverám a odomkla ich. Bol to Ben, aké nečakané. Bez slov vošiel dnu.
"Ehm, ahoj?" Chytil ma za ruku a pobozkal ma. Vzdychla som si, keď sa odtiahol.
"Prečo to robíš?" Spýtala som sa, načo sa on na mňa nechápavo pozrel.
"Čo?"
"Vždy mi dáš pocit, ako keby medzi nami niečo bolo. A pri tom nič nie je." Pozrela som sa dole na podlahu, a čakala jeho reakciu. Chytil ma za bradu a donútil ma pozrieť sa naň ho.
"Nedávam ti len pocit, babe. Medzi nami niečo je." Žmurkol na mňa.

New chapter. Again.

InternátWhere stories live. Discover now