•••15•••

38 6 0
                                    

Ráno som sa zobudila na slnečné lúče, ktoré ma pálili na chrbte. Chcela som sa pohnúť a vstať no, niekto ma niekto držal. Bol to Ben. Kurva. Čo sa včera stalo? Na nič si nespomínam. Ale prázdna fľaša vína na stole hovorí sama o sebe. Pomaly som jeho ruku dala preč a vstala tak, aby som si dekou zakrývala všetko čo treba, keďže som bola nahá. No keď som vstala stiahla som deku z Bena a odkryla som jeho pýchu. Kurva. Aby som sa na to nemusela pozerať tak som jeho pýchu zakryla vankúšom. Zo zeme som si pozbierala svoje oblečenie a v kúpeľni sa prezliekla. Vrátila som sa späť do obývačky, kde som si vzala mobil a snažila sa potichu odísť. Poskočila som, keď sa ozval hlas.
"Utekáš odo mňa?" Spýtal sa Ben. Keď som sa k nemu otočila boxerky už mal našťastie oblečené.
"Ja chcem sa ťa niečo opýtať." Snažila som sa nepozerať naň ho, pretože toto celé mi prišlo hrozne trápne.
"Áno." Povedal. Nechápavo som sa naň ho pozrela.
"Spali sme spolu." Objasnil.
"Kurva." Ponadávala som si.
"Ja to vôbec neľutujem. Bola si úžasná, babe."
To ako ma oslovil ma donútilo sa červenať. Bez slov som sa zobrala a odišla. Ale bol tu jeden problém. Absolútne netuším, kde som. Začala som v kontaktoch hľadať Lea. Zavolala som mu aby prišiel. Keď sem prišiel aj svojim autom nasadla som.
"K internátu." Leo len prikývol a vyrazil.
"Alice? Ty si prespala u Bena?" Kurva. A čo teraz?
"Noo, vieš. My sme si pozreli film, lebo sme sa obi dvaja nudili no aaa ja som zaspala." Leo len prikývol a viac sa už nevypytoval, za čo som mu bola vďačná.  Keď sme dorazili k internátu bez slov som vystúpila a namierila si to k našej izbe. Keď som vošla Adel ma ihneď objala.
"Alice! Kurva. Vieš jak som sa o teba bála? Ideš von večer a nevrátiš sa celú noc? Kde si bola?!" Adel sa ihneď začala vypytovať.
"Prepáč. Ja....... Zaspala som, keď sme pozerali film u Bena." Snažila som sa na ňu nepozerať, aby náhodou nezistila, že jej klamem. Ďalej to už našťastie neriešila. Dnes je síce nedeľa, ale odkedy som tu som ani raz nebola doma. Čo je už pekne dlhá doba. Ak vynechám jeden týždeň, tak sa nič nestane. Zbalila som si pár oblečenia a všetky potrebné veci.
"Adel?" Zakričala som.
"No?" Vošla do mojej izby a keď uvidela kufre zamračila sa.
"Idem na týždeň domov. Cez vikend sa vrátim." Len prikývla. Rozlúčili sme sa a ja som vyšla z internátu. Zavolala som taxík. Naložila som si veci s vybrala sa k letisku. Kúpila som si letenku a čakala, kým ohlásia môj let. Prešla som kontrolou a nastúpila do lietadla. Sedela som pri okne. A zrazu si ku mne niekto sadol. Keď som si uvedomila kto to je, také nervy ma chytili.
"Kurva, to nemyslíš vážne. Ty ma sleduješ? Nemôžeš mi dať aspoň na týždeň pokoj. Do piči s tebou už vážne." Dosť hlasno a škaredo som si ponadávala. Dokonca niektorí ľudia sa na mňa pozreli.
"Ukľudni sa prosím ťa. Idem domov. Netušil som, že ideš aj ty. A len tak mimochodom. Keď už do piči, tak len do tvojej, babe. Tak ako včera." Žmurkol na mňa Ben a týmto ma naštval ešte viac. Začali sme  už vzlietať tak som si strčila slúchadlá do uší, zvuk zapla na najvyššiu hlasitosť a zapozerala sa von oknom. Rozmýšľala som. Tak človek idem konečne domov, aby si oddýchol od všetkého, aby si utriedil myšlienky kvôli jednému človeku a on kurva musí byť tam kde vy. Moje myšlienky prerušil opäť Ben, ktorý mi chytil stehno. Pozrela som sa naň ho, no on sa pozeral dopredu a tváril sa ako keby nič. Jeho ruku som dala dole z môjho stehna, no on ju tam vždy vrátil. Opakovalo sa to tak ešte pár krát. Vybrala som si slúchadlá z uší a ozvala sa k nemu.
"Okamžite s tým prestaň. Nie som ani tvoja frajerka, ani kamarátka s výhodami dokonca ani normal kamarátka, tak s tým prestaň." Nechcela som opäť vzbudiť pozornosť u ľudí, tak som iba šepkala.
"Vážne? Ani kamarátka s výhodami? Toľko bozkov padlo, dokonca už aj sex bol. No ja neviem dievča. Mám ťa ošukať ešte raz? Kľudne aj teraz na wéckach." Uškrnul sa. Normálne som neverila tomu čo práve povedal.
" Ja v-" chcela som niečo povedať no on ma prerušil. Bozkom.

Ahojte! Nová časť. Snáď sa páči. Tak HI guys! :)

InternátWhere stories live. Discover now