Chapter three: At a party at... My house?

1.8K 60 3
                                    

^Jasmine venstre og Cassidy til højre^

Det overraskede mig meget at Jasmine var atten år hun lignede nærmere en femtenårig, eller noget. Men hun var smuk.

"Kom nu!!!! Du skal jo lære det." Havde hun plaget indtil hun havde fået sin vilje og jeg havde lagt hendes make up. Nu ventede jeg så på at hører hende råbe op om hvor dårligt det er lavet men what ever det er første gang, jeg bliver sikkert bedre. 

"Oh my god... Du er jo et naturtalent!" Hvinede hun entusiastisk og gav mig et kram. "Jeg ved godt at det er dårligt jeg skal nok, vent." Jeg kiggede spørgende på hende. "Er det godt gjort?" Hun nikkede bestemt. "Bedre end jeg gør det, jeg ligner en slutty bitch normalt." Griner hun lavt. 

Jeg smiler til hende og retter nervøst på min blonde-kjole og ligger hurtigt et lille lag mascara mere. Mine vipper er fyldige i forvejen men det ser seriøst godt ud når jeg har mascara på! Jeg gik på to sekunder fra ikke at fatte hvorfor piger brugte stadset i ansigtet til ikke at forstå hvorfor jeg først begyndte nu.

"Kommer du?" Spørger Jasmine tilfreds og smiler til mig. "Ja." Siger jeg og går usikkert mod hende i mine nye hæle. Hun udstøder et grin og jeg kigger surt på hende før vi går ud ad døren og hen til hendes BMW. Den eneste bil på hele parkeringspladsen, hvad sker der lige for det?!

Hun sætter sig bag rattet, smiler selvsikkert og trækker sin mobil op ad tasken. "Smil!" Hun klikker på tag billede knappen og sender den til alle hendes snapvenner med teksten: 'Party with one of ma' girls!' Jeg ruller med øjnene.

"Jaja rul du bare med øjnene, men kom lige og tak mig når du bliver kendt på grund af den snap, K?" Siger sassy queen aka Jasmine Millers.

"Skal jeg nok." Svarer jeg hende i samme sjove tonefald og så begynder vi at kører... "Vi er cirka femhundrede meter derfra, men der er ikke plads tættere på." Siger Jasmine overgearet og hopper på stedet, da hun kommer ud af bilen. 

Jeg nikker og kan på denne afstand sagtens mærke bassen i min brystkasse. Da vi kommer tættere på genkender jeg kvarteret, vi er hjemme hos mig. "Fuck. My. Life." Brummer jeg utilfreds da det går op for mig at jeg er på vej til min brors fest. Kan det blive bedre?

Svaret var ja, alt kunne blive bedre, for dette sidste spørgsmål var gennemvædet i sarkasme. Jeg sukkede og trådte over dørtærsklen ind til mit hjem. Her lugtede allerede af sved, alkohol, opkast og sex, festen skulle ellers først begynde om en halv time men fuck det, halvdelen af skolen var her tydeligvis.

"I skal være med til spin the bottle!" Hviner en pige begejstret, mens hun begejstret hiver Jasmine og jeg ind i stuen. Jas griner og råber at jeg skal komme med. Som om jeg ville kunne undslippe den glade pige. 

Da jeg kommer ind i rummet for jeg straks rakt en flaske halvtom whisky. Jeg tager en slurk og giver den videre til Jasmine. "Bund, bund, bund." Råber hele rummets samlede mængde i takt og for stakkels Jasmine til at tømme flasken så den kan bruges til spin the bottle. 

Da resten af indholdet er drukket bryder rummet ud i jubel og alle samler sig i en rundkreds undtagen en dreng der går ind og drejer flasken. Den lander på min bror!? Wierd... Han er så åbenbart med..

"Den flasken lander på skal kysse Cody!" Siger drengen triumferende og drejer igen flasken. Den drejer og drejer og drejer... Alle følger intenst flasken med øjnene indtil den begynder at køre langsommere og standser ved... Mig! 

Jeg prøver at rykke mig til siden men flaskedrengen har allerede set at den landede på mig, damn it! Spin the bottle burde sendes i helvede. "Cody du skal så kysse den der chick." Siger drengen og peger på mig som gemmer ansigtet i mit hår.

"K..." Han går over mod mig og jeg kigger på ham, lige i øjnene. "Cassidy?" Spørger han undrende og stopper foran mig. Folkemængden brokker sig, utålmodige for at se et kys. "Dude, seriøst snav pigen i gulvet og kom videre!" Siger flaskedrengen muggent da Cody ikke kysser mig. 

"Øhm, Cameron? Der er bare et lille problem!" Siger Cody lavt, og kigger på flaskedrengen som åbenbart hedder Cameron. 

"Jaer og det er? Cody hvis det bare er en exkæreste eller noget så flår jeg dig i stykker, vi venter stadig på det kys!" Han er tydeligvis fuld og en fuckboy. 

"Njaaaah... Ikke lige en exkæreste, jeg har bare et mindre problem med at skulle kysse min tvillinge lillesøster." Siger han lavt. Men alt snakken dør ud for en kort stund og musikken er det eneste som høres, før en mumlen breder sig over forsamlingen. 

"Tvilling?" Spørg nogle andre spørger: "hvorfor vidste vi ikke det, hun er jo pigen fra..."  og en masse andre siger noget, men jeg hører tydeligt Jasmines spørgsmål.

"Er du i familie med Cody fucking Wales?" Skriger hun forbavset og ikke særlig glad. Jeg nikker til hende. "Kom." Siger hun og trækker mig med ud af huset. 

Ude i den friske luft trækker hun mig ind i et kram som trykker alt luften ud af mine lunger. "Din bror er en idiot!" Hvisker hun til mig. "Ja det er han som regel!" Gør jeg mig enig, med en pivende stemme, grundet den manglende luft i mine lunger.

Hun slipper mig hurtigt da hun hører at jeg lider under hendes greb. "Så forstår jeg bedre det med at blive glemt af familien." Siger hun med tårevædede øjne. "Min bror Cameron overskyggede også altid mig, jeg blev populær i high school, ved at spille slutty bitch, nu er jeg bare mig, men omdømmet er der stadig." Siger hun hulkende, og krammer mig igen. 

Jeg smilede til hende. "Det skal nok gå alt sammen, ok?!" Hun nikker tøvende. "Lad os tage hjem til dig og se nogle fucking tude tøse film!" Forelår jeg og Jasmine er helt med på den.

>___________<

Hey et kapitel mere i aften!

Jeg var glad når fuck det! 1020 ord inklusiv AN (Authors Note)

Ses!

-Laura

In the players limelightWhere stories live. Discover now