De dood

18 4 0
                                    

"Lisa, kom je eten?" De vader van Lisa riep haar naar beneden. Ze liep naar beneden en vroeg hoe het met haar moeder ging. "De doktoren doen hun best" Haar vader geeft altijd zulke kortaffe {Is kortaffe een woord?} antwoorden.
~
"Lisa, wil je even meekomen?" Waarom kwam de conrector alweer, vroeg Lisa zich af. Dus Lisa liep mee naar het kamertje waar ze alweer haar vader aantrof. "Papa? Is er iets met mama?" Lisa wist dat er iets aan de hand was, maar wat wist ze niet. "Lisa, er is niet zo'n goed nieuws uit het ziekenhuis." Papa begon te huilen. "Lisa, je moeder is overleden." De conrector maakte het af. Ik werd zo verdrietig en barstte in huilen uit. Ik liep het kamertje uit en liep terug naar mijn lokaal. Ik ging naar mijn vriendin Bibi en trok haar mee het lokaal uit. "Lisa wat doe je?" Bibi wist nog van niks. "B-Bibbbi mmama is ddood." Ik kon niet meer normaal praten, ik kon het nog steeds niet bevatten. "Lisa, wat erg. Kan ik wat voor je doen?" Bibi wist ook niet wat ze moest zeggen. "Wwil je mee naar huis?" Ik hoopte zo dat ze mee ging. "Lisa, natuurlijk ik ben je beste vriendin." Bibi zal voor altijd mijn beste vriendin blijven. "Bedankt!" Ik was zo blij. We liepen samen terug naar mijn vader en de conrector. Ik vroeg of Bibi mee mocht naar huis, de conrector zei dat het mocht en van papa mocht het ook.
~
"Bibi en Lisa ik ben even weg." Papa moest nu alles alleen oplossen. Ik kan het nog steeds niet beseffen en papa denk ik ook niet, papa wil zich alleen groot houden. "Bibi, konden ze mama niet meer redden?" Zei im toen. "Nee, sorry Lisa ik denk het niet." Bibi hoefde geen sorry te zeggen. Zij kan er toch ook niks aan doen dat mama dood is gegaan.
~
"Hoi, dames daar ben ik weer." Papa deed zo vrolijk, alsof er niks gebeurd was. "Bibi, moet jij niet naar huis?" Zei papa toen. "Nee meneer, als ik nog mag blijven, wil ik graag hier blijven." Bibi mocht van haar ouders zo lang blijven als ze wilde. "Bel je vader anders even op." Mijn vader was ongerust, zo dadelijk mocht ze niet blijven. Ik hoop het wel.

{Hi! Ik hoop dat jullie dit deel weer leuk vonden, deze keer heeft het iets langer geduurd voordat ik weer postte, maar ik heb het een beetje druk met school enzo. Dus ja, hopelijk kan ik weer meer gaan posten. x Deborah 💫💞✨}

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 21, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The modern fairytale of snowhite❤️❄️Where stories live. Discover now