Aramızdaki Hainler

16 0 0
                                    

3 Ay oldu , Luke un ölümü ve yaşanan diğer olaylar unutuldu , gündelik yaşantımıza döndük fakat böyle bir dünyada bu yaşantı ne kadar normaldir.

Akşam Vakti
(Joshua)
Nöbet işi gene bana kalmıştı , duvarların dışında sessizlik hakimdi ve ara sıra duvarlara gelen aylaklar. Diğer bütün nöbetler gibi bununda normal geçeceğini düşünmüştüm , ama bu gece değil.

Mark: Hey Joshua , sana biraz yemek getirdim.

Joshua: Bu saaten sonra dışarıda yemek bulundurmanın hoş karşılacağını sanmıyorum , nerden buldun bunları !

Mark: Sakin ol , Sakin ol bunlar çalıntı falan değil sadece elimde kalan bir kaç artık , eğer istemiyorsan alma.

Joshua : Hayır , kalsın , görev sırasında bir şeyler yememem lazım.

Mark : Tamam sen bilirsin ben genede yiyeceğim , sonra görüşürüz.

Gecenin İlerleyen Vakitleri

Telsiz : ... Gözcü Kulesi 2... Cevap ver...

Joshua : Burası gözcü kulesi 2 tamam... cevap ver kule 1.

Telsiz : ...Burda çok fazla aylak var... buraya gelmen lazım... duvarlara destek için... yerine adam yolladık.

Joshua: Anlaşıldı Gözcü Kulesi 1 , hemen geliyorum.

Joshua yola çıkar ve bölgenin sonundaki Gözcü Kulesi 1 e gider ama ortalıkta kimseyi bulamaz.

Joshua : Sesimi duyan var mı , Gözcü Kulesi 1 ?

Telsiz : ...

Joshua Gözcü Kulesi 1 de nöbet tutması gereken ve onu oraya çağıran kişinin telsizini , çimenlerin üzerine ve kan içinde bulur.

Joshua : Olamaz burda ne oldu !

Ve aniden bir aylak Joshuanın üzerine doğru gelmeye başlar , Joshua bıçağını çeker ve aylağı indirir fakat daha fazlası ortaya çıkmaktadır.

Joshua : SESİMİ DUYAN VARMI !! BİRİLERİ YARDIM ETSİN !

Joshua koşarak kuleye çıkar ve gördükleri karşısında şoke olur , Duvarın diğer kısmında kuleden atılmış iki kişinin cesedinin aylaklar tarafından yendiğini görür ve kuleden iç duvara doğdu düşmüş bir kişiyi daha görür bu onu telsizde çağıran kişidir , Joshua daha ne olduğunu anlayamadan gölgelerin içinden biri gelip ona sert bir tekme atar.

Joshua: Aghh... Sende kimsin !

Joshua tam düşecekken kırılan tahta korkuluklara tutunur ve onu iten kişiyi görür maske takmıştır ve saçlarını şapka ile kapatmıştır ama gözleri , Joshua bu gözleri tanıyordu ve şaşkınlıkla ona bakıyordu.

Joshua : Sen... Neden...

Gizemli Kişi : Bu gün Alexandria düşecek , Yarın Hilltop yanacak ve sonunda Krallık yıkılacak !

Der ve Joshuanın ellerine basıp aşağıdaki aylak sürüsünün arasına düşürtür. Joshua hemen kaçmak istesede yapamaz ve aylaklar tarafından saldırıya uğrar. Canı yanan ve yerde sürüklenerek kaçmaya çalışan Joshua için son gelmiştir tam o sırada , Gözcü Kulesinin altındaki devasa deliği görür , demek aylaklar bu şekilde içeri girmişlerdi , büyük ihtimal diğer 3 kişiyi öldürüp , deliği açan şu gizemli adamdı.

Aylaklar bir bir Joshua'nın etrafında toplanmaya başlarlar.  Joshua artık haraket edemeyecek durumdadır ve aylaklar üzerine atlamaya başlar ve Joshua'nın işini orda bitirirler , İhanete uğramış Joshua , Gizemli Kişinin kimliğini bilmesine rağmen bir şey yapamaz ve aylaklar tarafından yenilerek ölür.

Aylakları fark edenler , gidip Rick e haber verir ve bir ekip gelip orayı temizlerler , ve kafalarını koparıp yere serdikleri aylaklar içinde Joshua da vardır , bu kişinin Joshua olduğu ve o gece orda ne yaşandığı daha sonra anlaşılır ve Rick büyük bir güvensizliğe ve şüpheye düşer , Ve Alexandria bir kez daha sarsılır , Rick diğer Medeniyet liderleri (Maggie , Ezekiel , Dwight) ile toplantı düzenlemeye karar verir.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 12, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

The Walking Dead : KralHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin