Hoofdstuk 9

732 25 11
                                    

POV Skyler
Opeens staat Cameron voor ons. 'BOEEE!!' Roept hij, ik gil super hard. 'Cameron! Niet leuk' zeg ik dan. 'Hehehehe sorry' 'Fuck you' zeg ik tegen hem. 'Oh kom maar😏' zegt hij. 'Gadver nee!' Roep ik. 'Cam fuck off' zegt Shawn chagrijnig. Dan gaat Cameron weg. 'Sorry als nu alles verpest is..' zegt Shawn zacht. 'Als ik maar bij jou ben dan is alles goed' zeg ik lief en Shawn lacht. 'Ik hou van je' Ik hou ook van mezelf' zeg ik dan lachend. 'Ik hou ook van jou Mendes' 'Skyler mag ik iets vragen?' Vraagt hij. 'Dat doe je nu al' zeg ik. 'Huh?' Vraagt hij Niet begrijpend. 'Ja jij vraagt mag ik iets vragen kip' zeg ik terwijl ik helemaal stuk ga. 'Oooh maar iets anders eigenlijk' zegt hij. 'Vraag maar raak' 'Heb jij ooit een relatie of fix ofzo gehad met dioni..?' Vraagt hij. 'Nope we zijn altijd al bestfriends geweest ik heb hem wel ooit leuk gevonden maar ja dat was meer die fase Zovan friends of meer' zeg ik. 'Okeoke' zegt Shawn blij. 'Meteen blij' zeg ik lachend. 'Ja ik was gewoon onzeker want jij en Dioni zijn zo close enzo..' zegt hij zacht. 'Aww onzekere Shawn is wel cute hoor' zeg ik. 'Zullen we naar huis?' Vraag Shawn. 'Ja en trouwens ik ga vanavond uit met Cameron wil je mee?' Vraag ik. 'Ik kan vanavond niet gaan uiteten met mijn familie ofzo' zegt hij teleurgesteld. 'Maakt niet uit schat volgende keer gaan wij gewoon' zeg ik blij. Hij knikt en dan gaan we naar huis.

Het is nu 17.00 om 18.30 moet Shawn weg en om 21.30 komt Cameron me ophalen. Ik knuffel Shawn heel erg want ik weet niet maar die jongen doet iets met me. Ik hou echt heel erg veel van hem. 'Ik ga wat eten pakken Shawn' zeg ik. 'Isgoed' ik loop naar beneden en bots tegen Sofia op. 'SOOOOOF' roep ik super blij. 'SKYYYYY' roept ze blij terug en dan knuffelen we. Ik ben gewoon blij dat ik haar zie sowieso omdat ze me beste vriendin is en omdat ze bij mij dus is en dat betekend dat zij en Kaj een relatie hebben. 'Congrats girl' zeg ik dan. 'Huh' zegt ze niet begrijpend. 'Oh mijn god mijn vrienden zijn echt niet slim Shawn ook al' zeg ik lachend.  'Maar Congrats jij en Kaj hebben een relatie' 'Hoe weet je dat?' Vraagt ze. 'Leek me logisch aangezien jij hier bent en niet voor mij want ik ben met Shawn' zeg ik. 'Oooh dankje' zegt Sofia. 'Keep it schat' en ik loop naar de kast op zoek naar eten. Dan zie ik Dioni met MIJN zak chips. Ja mensen niet aan mijn eten zitten ik hou van eten en deel niet tja leer ermee leven. Ik loop naar hem toe en pak De zak uit zijn hand. 'Hee ik was Aan het eten' zegt hij. 'Pech mijn eten' zeg ik terug en loop naar boven. Je vraagt je vast af Hoe kan jij zoveel eten en niet dik worden, nou ik heb geen idee mijn buik houdt gewoon van mij. Ja ik ben raar ssh. Shawn en ik netflixen nog Wat en dan moet hij naar huis en ga ik me klaar maken. Ik doe een croptop met een rokje aan en witte huaraches.

 Ik doe een croptop met een rokje aan en witte huaraches

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ik net klaar ben belt Cameron aan. 'Hee ben je klaar?' Vraagt hij. 'Jupp' zeg ik en dan gaan we uit. Cameron rijdt naar de club na 10 minuten is hij er. We stappen uit en ik wil naar binnen lopen maar Cameron houdt me tegen. 'Sommige jongens daarbinnen zijn handtastelijk' zegt hij. 'Ik blijf wel dicht bij jou..' zeg ik best bang. 'Ik kan niet beloven dat ik je niet probeer te zoenen als ik dronken ben want ja je bent ook best knap' zegt hij schouderophalend. 'Sukkel' zeg ik lachend. We gaan Naar binnen en Cameron bestelt wat drank voor ons. Er komt een jongen naar mij toe gelopen en duwt me tegen de muur. Ik wil hem van me af duwen maar hij is te sterk.. Hij zit op plekken waar hij niet hoort te zitten zoals mijn borsten en hij gaat steeds lager. Ik wil dit niet... Opeens wordt hij van me af geduwd door Cameron. 'Dankje..' zeg ik. Cameron slaat die jongen maar die jongen slaat terug, dan vechten ze... Ik bel Shawn en vraag of hij snel hierheen kan komen voordat Cameron echt heel erg gewond raakt. Shawn is er na ongeveer een kwartier en haalt die jongen van Cameron af. Cameron wil die jongen nog een keer slaan maar ik hou hem tegen. 'Cam stop oke..' zeg ik. 'Hij zat fucking aan je hij verdiend meer klappen' zegt Cameron boos. Ik Heb Cameron echt nog nooit zo boos gezien. 'Cam Pleasee ik wil Naar huis' zeg ik en Cameron knikt.

Ik ben echt slecht in schrijven sorryyyy

The New Girl Ft. Shawn Mendes {ON HOLD}Where stories live. Discover now