Hoofdstuk 5

1K 39 6
                                    

POV Skyler
Als ik wakker word is Kaj al weg. Ik loop terug naar mijn eigen kamer en zie Sofia en Senna nog slapen. Ik app dan maar de boys.

Magcon🤥💙
U: Hey
Cammieee🐸💕: Hey Sky. Kom je straks mee chillen?
U: Idk wat Sofia en Senna gaan doen 🤷🏼‍♀️
NASHishot😫💙: Senna gaat met mij chillen dus ook met de boys😏
U: Ik vraag Sofia wel mee
Brotherrr😛🤥💖: Sofia waar?
U: Op mijn kamer sukkel
Brotherrr😛🤥💖: Oh wist ik anyways ik kom ook
U: sukkel🤦🏼‍♀️
U bent offline

'Sofia ga je mee naar de boys straks?' Vraagt ze. 'Ja sure' zegt ze. 'Kaj komt ook' zeg ik. Ze glimlacht en gaat dan verder met haar makeup. Ik doe mijn kleren aan en daarna ook mijn makeup. Daarna maak ik een foto en zet ik hem op insta.

Skylervandervoortx: smile guys❤️Shawnmendes: wow😍Nashgrier: u slay😊💋Camerondallas: MY BESTFRIEND💓Sofiamendesx: OMG MY PRETTY GIRL💖😍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Skylervandervoortx: smile guys❤️
Shawnmendes: wow😍
Nashgrier: u slay😊💋
Camerondallas: MY BESTFRIEND💓
Sofiamendesx: OMG MY PRETTY GIRL💖😍

Ik lach en vergrendel mijn telefoon. 'Sofia,Senna komen jullie?' Vraag ik. 'Jaaa we komennn' zeggen ze blij en we gaan naar Nash thuis. Als we aankomen komt Shawn net Naar buiten. 'Hey' zeg ik tegen hem. 'Hoi.' Zegt hij bot. 'Wat is er?' 'Niks!' Roept hij boos. Ik pak zijn hand om hem rustig te maken. 'Sorry..' zegt hij zacht. 'Maakt niet uit maar wat is er?' Vraag ik geïnteresseerd. 'Cameron enzo begonnen over Aaliyah' zegt hij met tranen. 'Wat is er met haar gebeurt dan je hoeft het niet te vertellen' zeg ik en ik knuffel hem. 'Z..ze is overleden 3 jaar geleden maar ja..' zegt hij. Ik trek hem mee naar binnen

Sofia en Senna zijn al binnen en zitten bij Kaj en Nash. 'Cameron.' Zeg ik bot. 'Hm?' 'Waarom begon je over Aaliyah kon je niet gewoon je bek houden?' Vraag ik een beetje boos. 'Sorry. Maar waarom meteen zo boos je kent Aaliyah niet en Shawn en jij zijn niet eens goede vrienden ofzo?' vraagt hij niet begrijpend. 'Daarom' zeg ik en ga op de bank zitten naast Aaron. Shawn's zusje is overleden.. Ja Oke Shawn en ik zijn niet echt goede vrienden ofzo maar als iemand over mijn moeder zou beginnen zou ik ook boos worden. Ik mis haar wel echt erg.. Opeens trekt Aaron me in een knuffel en dan heb ik pas door dat er tranen over mijn wangen lopen. 'Gaat het?' vraagt Aaron lief, ik schud nee en hij blijft me knuffelen tot ik klaar ben met huilen. 'Dankje..' zeg ik welgemeend, ik ben blij dat er eindelijk mensen zijn die om me geven en niet net zoals in Nederland. 'Graag gedaan Skyler' zegt Aaron. Als ik naar Sofia en Kaj kijk zie ik ze zoenen, cuties. 'CUTEEEE' roept Cameron dan opeens en we beginnen te lachen om zijn blijheid. Kaj is heel erg gelukkig, dat zie ik gewoon en daar ben ik echt blij om. Ik wil mijn broer gewoon gelukkig zien. 

Ik loop naar de keuken en dan komt Shawn me achterna gelopen. 'Hey Sky' zegt hij blij. Ik zeg dan hey terug. 'Ga je vanavond mee bij mij chillen?' vraagt hij een beetje onzeker. 'Uhm ja ik zeg wel even tegen Kaj dat ik vanavond weg ben' zeg ik en dan loop ik naar Kaj. 'Kaj ik ben vanavond weg' zeg ik. 'Nee je blijft thuis want ik weet dat je naar Shawn gaat en ik vertrouw hem niet.' zegt hij streng. 'Ja pech ik en Shawn zijn vrienden en ik ga alleen chillen, een beetje praten lachen en netflix mag dat tegenwoordig ook al niet meer?' vraag ik. 'Je gaat niet klaar' zegt hij boos. 'Best.' zeg ik dan en loop naar Shawn. 'Ik heb alles gehoord, het is oke Sky we chillen wel een andere keer' zegt hij lief. Nu vraag ik me wel echt af waarom iedereen zo over hem praat en ik niet gewoon mee mag met hem. 'Shawn het is gewoon onzin dat ik niet mee naar jou mag, we zijn gewoon vrienden' zeg ik en dan lopen we terug naar de rest en gaan zitten.

POV Shawn

Ik zie dat Skyler boos is op Kaj, Kaj ook op haar. Ze negeren elkaar hard. Ik kan me beter niet bemoeien maar ik wil niet dat Kaj en Skyler door mij elkaar negeren. 'Kaj sorry okay. Ik snap dat je me niet vertrouwd en me niet mag door hoe iedereen over me praat en door mijn verleden maar Sky is anders ik vind haar echt leuk en maak geen ruzie met haar door mij. Jullie zijn broer en zus ik laat haar wel gewoon met rust okay' zeg ik, ik wil haar niet met rust laten ik meende het zij is anders dan mijn exen. 'Ok.' zegt Kaj bot. 'Shawn we hebben geen ruzie door jou, we hebben ruzie omdat Kaj denkt dat hij mijn baas is' zegt Skyler geirriteerd en dan loopt ze weg ik wil haar achterna lopen maar Kaj houdt me tegen.


Oke people hier is weer een nieuw hoofdstuk, no shit sherlock. Maar ik heb iets te vertellen over wanneer ik ga uploaden. Ik heb gewoon elke dag school dus waarschijnlijk ga ik gewoon vooruit schrijven en op zondag en woensdag uploaden. Als ik het soms vergeet, sorry maar ik ben niet de beste in onthouden. Anyways enjoy x

X Me

The New Girl Ft. Shawn Mendes {ON HOLD}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu