Een jaar eerder

1 0 0
                                    


Een jaar eerder....

Yurika, je bent te laat

zal mama

is uw dochter niet uitwijden ooit. Wees niet zo ernstig zijn vrouw, oh ga je beseffen dat we hebben ons toen we waren vijftien jaar?

Laat altijd aan alle modegrillen.

Een glimlach op het gezicht van Satoru, wist dat zijn vrouw Yuko had iets van verstand maar ik kon er niets aan doen. Het beter dan wie ook wist dat eenmaal aan de universiteit, zijn leven zou gaan wijzigen. Yurika was ook een erg slim meisje uit kleine hadden beklemtoond, maar Satoru had altijd veel aandacht besteed aan dat hij niet wil dat zijn dochter had een kindertijd zoals het uwe. Hij wist dat in Japan wonen moeilijk zou worden. Een roosteroppervlakte onderwijs waar het individu telt niet, alleen de groep, waarbij elke stap van het onderwijs wordt gemarkeerd door hulplijnen en regels. Satoru wilden alleen zijn dochter te genieten gelukkig opgroeien. Hij was niet zo eenvoudig. Een deel van een gezin met veel vermogen en eigenaar van één van de belangrijkste ondernemingen in Japan was een wezen vol verantwoordelijkheden en plichten. De vader van Satoru was een zeer strikte, als niet verplicht hem te bestuderen, moeten technische computerkunde en engineering. Terwijl de rest van de kinderen in uw school is dedicated to games en YouTubers hij aanwezig moest zijn vaders bedrijf in de avonduren voor permanente educatie en opleiding, alsmede bracht zijn tienerjaren tot zoals was te verwachten inkomsten in de meeste prestigieuze universiteit van Tokyo. Satoru had beloofd dat als ooit was een familie, die hij nooit zou op dezelfde wijze met hun kinderen. Jaren later bekend Yuko en Yurika zou zijn dochter .

Ik ben reeds lijst...

wat doen we dan? Gevraagd Satoru als ze glimlachte.

Elke dag Satoru benaderde zijn dochter aan het instituut. Het was haar favoriete moment van de dag.Het werk voor CORP was iets dat geabsorbeerd en dwong hem om urenlang uit het huis.

Een waarschuwing knippert op het dashboard terwijl Satoru en Yurika schertsend onder hen, die de twee blijven in stilte.

Het glas van het dashboard begon te verdonkeren, een stem kwam uit de luidsprekers.

Lord Satoru wilt u de inkomende melding?

Als u wilt," antwoordde deze

inkomende video - Goedendag Mijnheer Satoru, ik wilde bevestigen dat binnen een uur worden gepresenteerd in het departement A.I , uw aanvraag is aanvaard.

Hartelijk dank - antwoordde

eind transmissie - route naar uw bestemming, wij zullen in de stad binnen 6 minuten. Zei de stem weer. De dash terug naar zijn oorspronkelijke staat verlaten te zien door deze stedelijk landschap.

Yurika afwezig was alsof zij nog nooit eerder had gezien.

Zijn jullie allemaal recht, dochter?

Indien....

Niet getreurd, eh.. U weet dat het heel belangrijk is en dat je opa neemt veel tijd met dit project.

Yurika wist wie zijn vader was, en dat de familie van dit was erg belangrijk. In de afgelopen jaren de samenleving waarin zij leefden hadden veel veranderd en dat allemaal dankzij het bedrijf van de familie van hun vader. Veel van de nieuwe technologieën die in het dagelijks leven had de kunstmatige intelligentie van zijn vader. Voor Yurika nu hij ouder was was het een trots, maar elke keer als hij gewag van zijn grootvader boos. Had nauwelijks contact met hem en de paar keer dat hij was naast hem hadden genegeerd. De volwassenen zijn naar onze mening een kind dat u zich niet bewust van wat er om u heen gebeurt. Yurika wist hoe zijn opa was zijn vader de gebelgd diep. Hij bedacht toen hij 11 jaar oud, zijn vader was werkzaam in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie in het vervoermiddel gemaakt samen met uw computer een systeem dat geregeld het openbaar vervoer, transport bedrijven hebben meer vloot, zonder de noodzaak van menselijke hulp, veiligheid en vervoer op de route van het oude station en busstation .niet langer nodig drivers was alles gecentraliseerd en bestuurd door een centrale eenheid. Verantwoordelijk voor het beheer van die routes en treinen moet worden gebruikt. Het was een revolutie in het vervoermiddel iedere gebruiker kan op verzoek van een app je transportmiddel zonder dienstregeling, zonder beperkingen. CORP of beter gezegd de vader van Satoru niet te lang om de leiding over te nemen van het gehele project, Daarmee marginaliseerde zij naar uw kind waardoor hij wederom in de schaduw te nemen , alle krediet. Yurika kon nooit vergeten het gezicht van droefheid had zijn vaderdag is openbaar gemaakt

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

RECWhere stories live. Discover now