3. útek ?

84 7 0
                                    

Doma som si hneď začal baliť veci. Ale nemala som v pláne ísť bývať ku Gordonovi. Ešte ma vráti späť do sirotčinca. To určite nie. Harvey ma našťastie čakal vonku a mne sa podarilo vyjsť druhým vchodom.

Celý deň som prechádzala ulicami Gothamu. Až keď sa začalo zvečerievať tak som sa rozhodla že sa pôjdem pozrieť spať do svojho bytu.

Ako som tam prišla hneď som si všimla políciu. Super. Hľadajú ma.

Tak som sa otočila a rozhodla som sa ešte na chvíľu zmiznúť.

Bola už úplna tma a mňa už Gotham vôbec nezaujímal. Jediné čo som chcela bolo ísť spať. Rozhodla som sa nájsť nejaký lacný hotel a prespať v ňom....

K najbližšiemu hotelu ma delila jedna ulička. No ako som cez ňu prechádzala zastavila ma partia nejakých chlapcov ktorým bolo asi okola 20 rokov.

,, Ale ale dievčatko sa nám stratilo ? A je úplne sama ? Ja som si myslel že dnes to bude nuda. Zjavne som sa mýlil ."

Ja :

Nechajte ma napokoji nechcem s vami nič mať !

,, po dobrom to teda nepôjde ! "

...Vrhol sa po mne jeden z nich z úmyslom ma omráčiť. Jedným úderom ale padol omráčený on. Vedela som čo ma tu čaká a v sirotčinci som mala dosť času sa na to pripraviť..... Zrazu sa na mňa vrhli všetci ( bolo ich asi 5. ) Bránila som sa ale aj mne sa ušlo pár rán od nich.

Zrazu sa za mnou zjavil iný chlapec. Bol celý v čiernom a mal masku. Pomohol mi ich zmlátiť a potom zmizol. Neviem kto to bol ale raz sa mu poďakujem.

Spokojná som sa vybrala smerom k hotelu. Chcela som vstúpiť no v hale ma prekvapil Gordon. Chcela som utiecť ale nemalo by to cenu tak som iba zostala stáť.

Gordon :

Čo tu robíš ? Hľadám ťa po celom Gothame ! Myslel som že ťa valeska uniesol !

Ja :

Prepáč ale nemohla som zostať. Ty nechápeš moju situáciu! Nemôžem bývať u teba ! Si policajt a nemáš na mňa čas. A do sirotčinca sa nevrátim !

Gordon:

Máš pravdu ! Ale do sirotčinca ťa nemôžem vrátiť. Hlavne potom čo si sa dostala na zoznam Jeroma Valesku.
Ale myslím že viem kde budeš môcť bývať a zároveň byť v bezpečí !

Takže ďalšia kapitola je tu ! Čo myslíte ? Kde bude Hope bývať ?
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Já a Gotham (new sister)Where stories live. Discover now