Chapter 1

136 5 2
                                    

Laura Pov

Ik wordt wakker door mijn wekker. Ik zucht. Nog 1 dag en dan herfst vakantie! Ik loop naar mijn kledingkast en ga met wat kleren naar de badkamer en ga vervolgens douchen.

Na het douchen kleed ik me aan en kam ik mijn haar door. Ik föhn het en als ik klaar ben doe ik nog een beetje make-up op.

Ik loop weer terug naar mijn kamer en doe de goede boeken in mijn tas. Ik loop met mijn tas naar beneden en ga ontbijt maken.

Gekookt ei met spek :)

Na het eten fiets ik naar het plekje waar mijn beste vriendin Silke en beste vriend Bram en ik altijd afspreken.

Ik kom daar aan en zie dat alleen Silke er is.

"Hey!!! Hoe is het?" vraagt Silke blij. "Goed hoor. met jou?" vraag ik. "Ook goed!" zegt ze terug.

Uiteindelijk komt Bram aanfietsen en gaan we naar school.

Aangekomen op school zie ik dat we nog vroeg zijn. "Zullen we naar de piano?" vraag ik. "Is goed" zegt Bram "Ja hoor" zegt Silke. En we lopen naar de aula waar de piano staat. Ik speel een paar liedjes en uiteindelijk leer Silke They don't know about us van One Direction. Hij is best moeilijk maar ik heb haar alleen het begin geleerd.

De bel gaat.

Ik sta op en loop samen met Silke en Bram naar het goede lokaal. "ZUCHT" Zeg ik. "we hebben Nederlands :(" zeur ik. "Ja helaas wel ja" Zegt Silke. We krijgen Nederlands van een docente die denkt dat we op de basisschool zitten en dat is nogal irriterend. Vooral haar stem.

*NA SCHOOL*

Ik loop vermoeid naar mijn kluisje en haal daar mijn jas uit. Samen met Bram en Silke ga ik naar de fietsenstalling en fietsen we samen weer weg.

"DOEI CARROTS!!" Gil ik

"DAG DAG MEVROUW STYLES!!" Gilt Silke terug

"Doei stelletje sukkels!" Zegt Bram lachend

En ik fiets verder alleen naar huis.

~

Sis of Harry Styles. L.S.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt