48. Metanoia

7K 298 52
                                    

{Claire}

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


{Claire}

Over twee uur gaan we uiteten met James' ouders en zijn broer. Dus James heeft me meegenomen naar zijn kamer. Achter hem sluit hij de deur en doet hem op slot. Ik neem plaats op zijn bed en kijk zijn kamer rond. Zijn kamer heeft vooral blauw en zwart.

'Claire' begint James terwijl hij naast me komt zitten. 'Ik...' Vragend kijk ik hem aan.

'Wat is er?' vraag ik hem.

'Ik hou van je' vertelt hij terwijl hij mijn hand vastpakt. 'Ik wil met je trouwen later, kinderen met je krijgen. Sorry als dit je overvalt, maar-' Ik onderbreek hem door een kus op zijn lippen te drukken.

'Dat wil ik ook' fluister ik. Hij glimlacht en strijkt een plukje haar achter mijn oor.

'Ik ben zó verliefd op je' mompelt hij. Dit zei hij ook net voordat we een relatie kregen. Ik hou van die woorden.

'Ik ook op jou' vertel ik hem. James glimlacht en gaat liggen waarna hij mij met zich meetrekt.

'Hoe ging het met Jordan?' besluit ik te vragen. James haalt zijn schouders op.

'Het is nog steeds niet echt uitgepraat' mompelt hij. 'Het enige wat hij zei was sorry.'

'James, wat moet hij dan zeggen?' Ik kijk op.

'Begin jij nou ook al?' zucht James. Ik kijk hem vragend aan. 'Jordan zei dat ook. Hij kwam alleen aan met een of ander slap excuus.' Ik krabbel overeind en ga tegenover hem zitten.

'Het belangrijkste is dat we weer bij elkaar zijn' zeg ik. 'Laat Jordan gaan. Het is toch goed tussen ons?' James knikt. Ik zet mijn knieën aan weerszijden van hem en buig naar hem toe.

'Hoelang hebben we nog?' vraag ik. Hij haalt zijn schouders op en kijkt me doordringend aan met zijn blauwe ogen. Ik glimlach kort en laat een tedere kus achter op zijn lippen. Vervolgens laat ik een spoor van kusjes achter in zijn nek. James glimlacht en kijkt me verwonderd aan als ik de knoopjes van mijn blouse langzaam open. Uiteindelijk laat ik de stof van mijn lichaam afglijden en gooi het kledingstuk op de grond. Mijn bordeaux rode bh wordt zichtbaar waardoor James kort op zijn lip bijt. Hij krabbelt overeind waardoor ik op zijn schoot zit. Ik gebruik mijn kans en trek zijn shirt over zijn hoofd. Ook deze belandt op de grond, naast mijn blouse. James staart me voor een aantal seconden aan voor hij zijn lippen op de mijne plaatst.

Onze lippen bewegen vol passie tegen elkaar aan en de kriebels in mijn buik komen naar boven. Door mijn hele lichaam trekken tintelingen als James zijn tong over mijn onderlip laat strijken. We raken verwikkeld in een gepassioneerde zoen waarin James' handen mijn hele lichaam verkennen. Ik laat mijn vingers door zijn bruine haren glijden en trek er af en toe zachtjes aan. Plotseling wordt mijn bh losgemaakt en glijden de bandjes van mijn schouders af.

In een snelle beweging draait James ons om waardoor ik onder hem lig. Hij drukt kusjes in mijn nek en wilt net aan mijn huid zuigen als ik hem tegenhoud.

Skinny love Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu