M-am intors :)

38 0 0
                                    

Da, m-am intors.

2 zile nu am scris nimic despre tine, despre noi. Pentru tine. Nu ti-am scris nimic.

Ce ai mai facut? Esti bine? In astea 2 zile m-am gandit la tine. M-am gandit sa-ti scriu, dar din nou n-am avut curaj. Am vorbit despre tine cu acelasi zambet trist pe fata. Mi-a fost dor de tine.. imi este dor de tine. 

Stii? Azi am vazut o poza in care scria ca trebuie sa lasam trecutul in spate si sa privim spre viitor. Daca o persoana a plecat din viata noastra, cu siguranta pe drum este ceva mai bun.  :)

Ii dau dreptate persoanei care a facut poza aceea. Cu siguranta era o persoana indragostita. Sau a fost..

Dar daca ii dau dreptate, de ce nu pot sa fac ceea ce zice? De ce nu trec peste? De ce inca traiesc in trecut si sper ca in viitor sa te intorci? 

Esti cel mai frumos lucru din viata mea. Ai fost si esti in continuare. Cel mai frumos vis al meu. Visele mele prind culoare cand tu apari in ele.. ma trezesc zambind.

Inca te mai visez.. Visez ca esti aici, ca nu ai plecat. Ca ma tii de mana si imi spui ca totul o sa fie bine. Ca vom trece impreuna prin toate. Ca mereu o sa fim impreuna.

... dar ma trezesc. Ma trezeste alarma telefonului meu, cu o melodie la fel de trista ca si mine. Imi dau seama ca tu nu esti aici, ai plecat. Si ca este foarte probabil ca tu sa nu te mai intorci .. niciodata.

Imi iau masca vesela, si ies din casa. Cu gandul la tine reusesc sa zambesc fals la tot ce este in jurul meu. La batranul din metrou care se uita la mine, la colegul meu de banca care vrea sa ma amuze, dar ca de obicei nu ii prea iese sau la profesoara mandra de nota mea buna. In toate aceste momente la tine ma gandesc si reusesc sa trec prin toate. Tu ma ajuti chiar si acum cand nu mai esti aici. Iti multumesc. Iti multumesc inca o data pentru tot. Pentru ca existi.



Despre el. Sentimente reale.Where stories live. Discover now