O sa incep si aici..

91 0 0
                                    

O sa incep sa scriu si aici.. Un nou inceput, cuvinte noi, propozitii noi, povesti noi. 

Despre cine scriu?Despre ce? Tot despre tine, cel care mi-a ranit inima de atatea ori si tot de atatea ori mi-a facut-o sa-mi sara din piept de bucurie. Cel de care sunt indragostita de aproximativ 10 ani. Bine, in clasa intai poate nu stiam ce esteiubirea, dar cu timpul am inteles. Am aflat. Tu mi-ai aratat si m-ai ajutat sa aflu cum arata iubirea. Cum arata o fata indragostita. Tu ai fost primul baiat pentru care am avut fluturi in stomac. Pentru care am plans. Pentru care am fost in stare sa fac aproape orice. 

Nu o sa-ti spun numele real. O sa-ti pun un nume fictiv ca sa pot sa vorbesc cu tine. Sa ma gandesc ... "Robert". "Robert" o sa-ti fie numele in povestile mele. Stiu ca nu e potrivit pentru tine, numele tau te reprezinta, dar nu iti pot spune numele.. Nu vreau sa risc cu asta.

Nici numele meu nu il voi spune. Cel putin nu acum..

Ce voi scrie aici? Tot. Absolut tot. Si stiu ca daca vei da peste ce am scris eu aici, si vei incerca sa citesti macar prima propozitie iti vei da seama ca este despre tine. Despre tine, "Robert". Doar despre tine. Despre tot ce am trait impreuna si despre tot ce ai lasat in urma ta. 

Nu incerc sa te impresionez, dar mi-ar place sa ma remarci. Nu iti cersesc atentia,dar inca iti astept mesajul. Nu cred ca o sa te intorci, dar inca te astept cu bratele larg deschise . 

Sunt aici. Mereu am fost. Si te astept pe tine, doar pe tine. Au trecut doi ani,dar eu inca sunt aici si astept. Nu m-am plictisit si nici nu voi face asta. Stii de ce fac asta in cotinuare? Pentru ca te iubesc. Dar te si urasc in acelasi timp. 

Sunt o ciudata, stiu asta. Sunt si nebuna, stiu si asta. Sunt si plictisitoare, si asta stiu. Dar tu m-ai adus in starea asta. Tu, "Robert", m-ai schimbat. M-ai schimbat intr-un om care vede lucrurile altfel. M-ai maturizat. Tu, care erai doar un copil fara nimic bun de zis sau de facut, m-ai ajutat pe mine sa ma maturizez. Si iti multumesc pentru asta.

Tot tu, mi-ai aratat cum arata iubirea. Chiar daca nu am avut o relatie impreuna, tu mi-ai aratat si asta. Am fost indragostita de tine. Si inca sunt. Sunt indragostita de tot ce este al tau, de ce faceam inainte.

Imi este dor. Dor de tot. De certurile noastre prostesti, de bataile noastre la fel de prostesti, de emotiile pe care le-am avut impreuna.. Imi este dor de tine. De noi. De ce eram inainte.

Dar dorul se vindeca cu timpul... La mine au trecut doi ani si inca simt totul la fel de intens. Inca te mai simt.. 


Despre el. Sentimente reale.Where stories live. Discover now