10.Bölüm

143 11 4
                                    

BU BÖLÜM 20 VOTE SAYISINA ULAŞIRSA HİKAYEMİ DEVAM ETTİRİCEM EĞER ULAŞMAZSA FİNAL YAPICAM.BAŞKA BİR HİKAYE YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN KARAR SİZİN .TEŞEKKÜRLER

Zayn'in omuzlarına kollarımı dolayarak kendime çektim dudaklarımız neredeyse birbirine değiyordu ve ''Öp beni''dedim...


Yüzlerimizin arasındaki temas yaklaşmıştı.İkimizinde nefesleri birbirine karışmıştı.Benim sarhoş olduğumu bilerek kollarımın arasından çekilmeye çalışsada buna izin vermedim.Kendimi ona daha çok bastırarak dudaklarımızın buluşmasını sağladım.Küçük bir öpüşmenin ardından beni bıraktı.Devam edeceğini düşünmüştüm ama zaten bu Harry'nin bizi görüp kıskanmış olması için yeterliydi.Kafamı Harry'ye çevirdim.Bana biraz kızgın ve birazda şaşkın bir ifadeyle bakıyordu.Yanındaki kız Harry'nin yüzünü kendisine doğru çevirdi.Kız ona ''nereye bakıyorsun''gibi bir tavırla bakarken onu tekrardan öpmeye çalıştı ama Harry onu tek eliyle ittirerek çıkışa doğru ilerledi.İçimden''Görev tamam''dedim ve gülerek Zayn'nin de peşimden gelmesi için kolundan tutarak koltuğumuza ilerledik.

Zayn bana''Daisy ? İyi misin ?''diye sordu.

Sürekli sırıtarak''Süperim ! Hiç bu kadar iyi olmamıştım''diyerek istemsizce kahkaha attım.Zayn ise umursamayarak içkisinden bir yudum aldı.

Harry'nin nasıl duygular yaşadığını merak ediyordum.Ama o kızla öpüşürken beni umursadığını bildiğim için bende Zayn'le işimi hallederken onu umursamamıştım.Yani sanırım bunu denemiştim..

Yeterince sarhoş olunca kendimi piste attım.Sanırım az önce bahsettiğim o aptal dans hareketlerini yapıyordum.Hiçbir şeyi umursamıyordum.Sarhoş olunca sanırım daha özgürdüm.

Yanıma piercingli,dövmeli ve kaslı bir adam yaklaştı.Sarı saçları havaya dikikti.Ve benle dans etmeye başladığı gibi saçlarıda ahenkle dans ediyordu.Karşımda durup benle aynı hareketleri yapıyordu.Bundan rahatsız olmuştum.Bana daha çok yaklaşıp ellerini belime doladı.Ondan kurtulmaya çalışsamda buna engel oldu.Kulağıma doğru eğilip''kolay kızsın galiba''diye fısıldadı.''NE''diye bağırdım.Müziğin sesi çok fazlaydı.''Partiye geldiğinden beri seni izliyorum bizim Zayn'i tavlayabilmişsin bakıyorum,benide denemek ister misin''diye sordu.Iyy gibi bir ses çıkarak onu ittim ama sanki taş kesilmiş gibiydi ve yerinden bile kıpırdamamıştı.Ona karşı gelmek çok zordu.Bunu fırsat bilerek kolumdan tutup beni dans pistinden çıkardı arka odalara doğru sürüklemeye başladı.Bağırsam da çırpınsamda kimse beni duymuyor yada görmüyordu.Bir odaya girdiğimi farketmiştim ardından kapı üstümüze kitilendi ve artık bir odada o adamla yanlızdım.

Odaya baktım ve kaçabilecek bir yer bulamadan geri geri yürümeye başladım.Sırtım duvara çarpınca artık kaçabilecek yerim kalmadığı için tek yaptığım''İmdaat''diye bağırmak oldu.Üstüme sakin ama bi o kadar da heyecan dolu bakışlarıyla geliyordu.''Ne yaptığını sanıyorsun''diye kükredim adeta.Bana''Senle olan küçük bir işimi yapıp bırakacağım'' diye cevap verdi.Bu sapık serserinin amacını anlamıştım.O kişi ben olamazdım.

Ellerini üstümde dolaştırmaya başladığında onu var gücümle iterek sendelemesini sağladım.Ve kapıya doğru koştum.Kolu sürekli aşağı yukarı çekiyordum ama kilitliydi.Arkadan yine bana yaklatığında kollarımdan tutarak beni yatağa ittirdi.Kaçmaya çalıştığım için daha çok sinirlenmişti.Odanın içinde bir yatak olduğunu bile farketmemiştim.

Üstüme uzandığında arka cebindeki kilidi gördüm.Onu almak için poposunu okşar gibi yaptım.Tanrım ! Bunu yapmak iğrenç bir şeydi ama kilidi alabilmiştim.Aniden dizimle bacak arasına bir tekme atarak yataktan kalktım ve kapıya doğru koştum.Kilidi kapıya soktum ve çevirdiğim an kendimi dışarı attım vekarşımda duran bedene çarptım.Kafamı kaldırdığımda Harry olduğunu gördüm.Buradan gittiğini düşünmüştüm.Beni mi izlemişti ? Burada olduğumu nerden biliyordu ? Yoksa sesimi duyup beni kurtarmak için mi geri dönmüştü ? Ya o adamla bir şeyler yaptığımı düşünürse ? Aklımdaki onca soruya rağmen.''Burada ne arıyorsun ?''diye sordum.Bir cevap beklerken beyaz bir bezle ağzımı kapattı.Kokusu boğazıma saplanan bir bıçak gibi beni boğuyordu.Nefes alamıyordum.Gözlerim kapanıp yere düşerken Harry'nin kolları arasına yığıldım

First KissHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin