7.Bölüm

329 17 4
                                    

Bölümleri kısa ve geç yazmamın nedeni vote sayıları..bu aralar çok düşmeye başladı.Eğer hikayenin devam etmesini isteyen okuyucularım varsa lütfen beğensin :))

Oturma odasının ortasında bulunan koltukta öylece uzanıyorum.Üstümde 2 gündür çıkarmadığım pijamalarım ve tavşanlı patiklerim var.Saçlarımı ise en son ne zaman taradığımı hatırlamıyorum.Salaş bir topuzla günlerce kafamın üstünde duruyorlar.Elimde bir kahve var ve günlerdir açık olan televizyona bakmakla uğraşıyorum..Televizyona bakmak gün geçtikte yorucu bir hale geldi çünkü uyumadığım için gözlerim feci şekilde ağrıyor ve günlerimin çoğunu televizyon,telefon ve bilgisayar arasında geçiriyorum..Dersler mi ? Arada bi 5 dakika olsada onlara göz gezdirdiğim oldu..

Kendi kendime de aynı soruyu sorduğum oldu. Ben ne yapıyorum ?Evimde kendi küçük hapishanemi oluşturmuş bulunmaktayım.Sieana'nın dediği gibi 2 gündür evden çıkmadım aslında bu benim işime geldi diyebilirim.Hem Harry piçinden uzak durduğum gibi hemde evimde yatarak,derslerden uzak keyif çatıyorum.Yarın okula gitme gibi düşüncelerim var.Aslında tembelliğe alıştım ama sırf ondan uzak durmam gerektiği için okula gitmemezlik yapamam zaten yeterince derslerden geri kaldım hemde okulun ilk haftasından....

Koltuktan kalkıp duş almak için banyoya doğru ilerledim.Yukarı kata çıkıp odamda üstümdeki pijamalarımı çıkardım ve banyoya girip küveti sıcak suyla doldurdum.Ardından kendimi suya bıraktım ve yıkanmaya başladım...
Banyodan sonra üstüme bornozumu geçirip odama ilerledim.Dışarıdaki havaya göre evin içi sıcak olduğu için askılı bir bluz ile penye bir şort giydim.Saçlarımı tarayıp kuruttuktan sonra salınık bıraktım.Saat akşam 10'a gelmek üzereydi.Mutfağa inip karnımı doyuracak atıştırmalık bir kaç şey yedikten sonra biraz kedim Ile ilgilendim.Bu evde beni yalnız bırakmayan tek o vardı.Çoğu zaman onla konuşarak vakit geçiriyordum.O beni asla bırakmayacak olan tek dostumdu.

Odama çıkıp yarın ki dersler için küçük notlar hazırladım ve onları çalıştıktıktan sonra uykumun geldiğini ve artık göz kapaklarımın yenik düşüğünü farkettim.Alarmımı kurduktan sonra yatağa uzandım ve uyumaya başladım.
.....
Evet yine bir okul sabahıydı.Alarmı kapattığım gibi hemen yataktan kalktım ve banyoya doğru ilerledim.Yüzümü yıkadıktan sonra odama geçip küçük makyaj masama oturup bir kapatıcı,eyeliner ve parlatıcı seçtim.Bunları yüzüme uyguladıktan sonra saçlarımı yapmak için maşayı prize taktım ve onun ısınmasını beklerken her zaman ki gibi yağmurlu olan bir Londra havasıyla karşılaştığım için dolabımdan bir kazak,jean bir kot ve trençkot  çıkardım (yan tarafta giydiği şeylerin resmi var :D)ve giyindikten sonra aceleyle saçlarıma maşayla hafif bir su dalgası verdim aynada kendime baktığımda iyi gözüktüğüm söylenebilirdi.En azından önceki günlere göre fena sayılmazdım.Evde geçirdiğim günler berbat olduğum kadar bi o kadarda rahattım çünkü okula gitme derdim olmuyordu.

Hemen mutfağa inip kendime karamelli bir kahve hazırladım.Çantamı omzuma astım bir elimde kahvem diğer elimde şemsiyem ile evimin önüne çıkıp ilk geçen taksiye atlayıp okul yolunda ilerlemeye başladım.

Okula vardığımda bahçede kimse yoktu.Herkes yağmurdan ıslanmamak için okulun içine doluşmuşlardı.Bunların nesi vardı böyle ?Kim yağmurdan kaçardı ki ? Şuan şemsiyem olmadan bile yağmurun altında yürüyebilirdim ki saçlarım için bu kadar uğraşmasaydım bunu yapardım.Okul koridorlarından ilerleyip dolabımın önüne geldim.İlk dersin Kimya olmasından dolayı biraz korkuyordum.Neden mi ?Çünkü kimya derslerinde Harry ile yan yana oturuyorduk ve bana yapacağı şeyleri aklımın ucundan bile geçirmek istemiyordum.Belkide beni unutmuş olabilirdi yada benden vazgeçerdi diye düşünürken laboratuvara  girmiş bulundum.Kendi sırama geçtim ve dersin başlamasını beklerken bir yandan kitaplarımı hazırladım.

Ders başlamıştı herkes gelmişti ama o hariç.Onun gelmemesinin verdiği rahatlıkla dersi dinleyebilmiştim ve zilin çalmasıyla dışarı çıktım.

Yemekhanede biraz Zayn ile vakit geçirdik Sieana ve diğerlerinin gelmediğini söyledi.Diğerleri kısmı hakkında pek fazla soru sormadım.Onun nerede olduğunu öğrenmek bile istemiyordum.Hem Harry'den bananeydi ki !


...

Şuan ise taksideyim eve gidiyorum.Yine sıkıcı bir okul günüydü.Sadece derslerime odaklıydım ve öğretmenlere 2 gün nerede olduğuma dair hesap vermekle uğraşıyordum.Onlara hastaydım diyerek geçiştirmiştim.Bunun dışında pek bir şey olmadı.Harry ile aynı derslerimizin olduğunu sınıflardada yoktu.Bugün gelmemişti.Bu yüzden mutluyum.

Eve girdiğimde hemen çantamı koltuğun üstüne attığım gibi odama çıktım.Odam karanlıktı.Sanırım perdeyi akşamdan kapalı unuttum diye düşündüm.El yordamıyla ışığı aramaya çalıştığımda neredeyse tüm duvarı ellemiştim.O sırada birinin bileğimi kavradığı an ağzımdan ufak çaplı bir çığlık sesi çıktı.Ağzımın kapanmasıyla beraber çırpınmaya başladım.Bir an sessizlik oldu ve gözüm karanlık ortama alıştığında odadaki bazı şeyleri seçebiliyordum.Ve onuda...Gözlerinin yeşili odanın karanlığına rağmen çok parlaktı..

First KissOnde as histórias ganham vida. Descobre agora