There are moments in life when

81 15 1
                                    

Nu știu, sunt momente în viață în care pur și simplu realizezi că nu persoanele care ție ți se par extraordinare sunt speciale, nu cele care îți iau ochii, să zic așa, ci poate chiar cele timide, care stau mai mult în umbră, care se bâlbâie când îți vorbesc... acelea sunt cele care contează cu adevărat.

Sunt momente în viață când nu mai știi cine ești, când crezi că știi ce îți dorești, dar nu e așa. Te simți pierdut acum, dar peste cinci minute simți ca lumea e a ta. Nu știi dacă ce faci e bine sau dacă a fost vreodată sau dacă o sa fie.

Vezi ce e mai bun în ceilalți, poate chiar ceva ce nu au, și ai impresia ca ești oropsit. Te simți jalnic în propria persoană și având propria-ți viață. Crezi că problemele tale sunt mai presus de ale tuturor; nu înțelegi că alții au probleme la rândul lor.

Dacă te-ai simțit vreodată așa, dar acum înțelegi că nimic nu e adevărat, că tu ești o persoană specială, deci ai multa încredere în tine, atunci, felicitări. Tocmai ai reușit în viață.

Dacă nu te-ai simțit niciodată așa, chiar ești o persoană norocoasă, dar ai grijă. Nu îi judeca pe cei pe care îi vezi slabi, dărâmați. Nu te întreba cum e posibil să le treacă asemenea gânduri prin cap și nu îi considera oameni slabi sau proști. Când în jurul tău sunt persoane care știu pe ce butoane să apese, mintea ta îți poate deveni cel mai mare dușman. Nu desconsiderați niciodată, dar absolut niciodată o persoană fără încredere de sine. Nu e așa din proprie inițiativă.

Însă, dacă ai impresia că nu e mare lucru de capul tău, că poate nu însemni nimic pentru ceilalți... ai mare dreptate. Și știi de ce? Pentru că ești mult mai mut de atât. Ești o persoană extraordinară, talentată, chiar dacă acum nu îți dai seama. E greu, știu, e greu să nu te suporți pe tine însăți, e greu să crezi că ceilalți sunt mai buni, mai deștepți, mai tari decât tine. Însă ascultă aici, dragă. Ești puternică. Ești specială. Acceptă-ți viața asa cum e, iubește-te așa cum ești și ai grijă să te doară undeva de părerea celorlalți. Ridică-te din cenușă ca pasărea Phoenix, căci ce te doboară te face mai puternic. Trebuie doar să vrei, să crezi, să simți.

Fii tu însăți și dă-ți seama că ești o persoană unică.

#beyourself #youarestrongandbeautiful  

Un soi de blog sau cam așa cevaWhere stories live. Discover now