8- »ᴋ ɪ s s«

2K 223 56
                                    

V škole som sa Taemu vyhýbal ako som len mohol, stále dookola trepal o mojom treste, na ktorý sa neskutočne teší. Chcete niečo vedieť? Radšej by som sa nechal obťažovať nejakým maličkým chlapčekom, ktorý sa stihol z rúžovej prefarbiť na blond ako byť neustále pod tlakom aký trest ten nezbeník vymyslí. Nuž, dnes sa to dozviem lebo mám ísť k nemu, proste mi to rozkázal a bodka, ja nesmiem namietať, pri ňom nemám žiadne ľudské práva! Aký to mám krutý život.
Práve som mal voľnú hodinu a tak som sa rýchlo utekal skryť, aby ma Tae nenašiel. Sadol som si na stoličku, ktorá bola medzi skrinkami a vykukol von, aby som sa uistil, že tu nikto nie je. Vydýchol som si a vytiahol desiatu, ktorú mi s veľkou láskou k Taemu zrobila mama.

Nechápem prečo sa jej tak páči, veď nie je ničím výnimočný od mojich bývalých kamarátov. Možno že je pekný aj milý, ale to predsa nie je všetko! Nenávidím ho, ale aj milujem zároveň. Som ako nejaká pubertiačka, ach...

„Jungkookieee, kde sii?" počul som melodický hlások, ako volá moje meno. Ako ma tu mohol nájsť? Bože. Skrčil som sa na tej stoličke ešte viac ako som bol a prestal aj dýchať.

„Baf!" vyskočil spoza rohu a vyškieral sa ako idiot.

„Teraz som sa mal zľaknúť však?"

„Očividne," prekrútil očami a sadol si ku mne.

„Daj mi kusnúť," zaklipkal očami a nahol sa k mojej desiate.

„Veď máš svoju!" zamračil som sa odtiahol ruky preč z dosahu jeho úst.

„To som už zjedol...som hladný daj mi ešte," zamňaukal a svoje ruky mi položil na stehná, potom sa vyzdvihol a sadol si na mňa obkročmo. Len som nemo pozeral čo to kurva robí.

„Teraz mi vysvetli prečo na mne sedíš."

„Veď predsa aby si mi neutiekol, a taktiež ti idem zjesť tú desiatu," ukázal na ňu a chmatol po nej.

„Hej!" vzpieral som sa a naťahoval sa po nej, chudinka moja.

„Ale prestaň, buď rád. Ja priberiem a ty budeš stále pekný a vypracovaný, mal by si mi ďakovať," hovoril s plnými ústami a ďubal do mojej hrude prstom. Potom sa začal spokojne kývkať zo strany na stranu až skoro spadol a ja som ho musel zachytiť, nie že by som chcel...bol to reflex.

„Nechaj mi aspoň koniec...," zamrmlal som a oprel sa o skrinky. O chvíľu mi sendvič napchal do úst a ja som spokojne žuval.

„Môžem ťa pobozkať?" vyhŕkol Tae a ja som sa zadrhol na vlastnej sline.

„Čo-čo-čože?!" zakoktal som sa a vykulil oči. Mohol som rovno povedať áno nechápem prečo z toho robím drahoty, ale nechcem pôsobiť tak, že sa mu ponúkam...Kookie je predsa nedostupný zajačik!

„Som lepší v činoch než v slovách, takže namiesto toho aby som to zopakoval, ti to proste ukážem," zohol sa k mojej tvári, chytil ma za zátylok a svoje pery jemne priložil na tie moje. V mojej pečeni vybuchol ohňostroj nespracovaného alkoholu, ktorý som pil pred rokom, myslel som si, že toto všetko je iba sen. Sedí na mne najkrajší chlapec školy a bozkáva ma! Aký úžasný pocit... Bozk som začal prehlbovať, pretože mne nikdy nie je dosť, najradšej by som všetkých zjedol, keď sa s niekym bozkávam. Pomaly a vášnivo to proste neviem, asi som vadný...

„Heej, pokoj," Tae sa zasmial a odtiahol sa.

„Prepáč...prečo si ma pobozkal?"

„Spomenul som si, že musím ísť za asistentkou odovzdať jej jeden kľúč...veď vieš ten z...z počítačovej učebne, tak ja musím už ísť, ahoj!" hovoril jedno cez druhé, nemotorne sa postavil a cúval preč.

„My nemáme asistentku ty magor!" zakričal som za ním, ale to sa už rozbehol. Asi som ho vystrašil...teraz to vidím tak, že sa mi bude vyhýbať lebo to ľutuje, alebo druhá možnosť je tá, že si ma zavolá a vysvetlí mi, že nie je gay, a že to bol len nejaký skrat v jeho peknej hlavičke. Už teraz mi to láme moje krehké srdce... Postavil som sa a odpochodoval si to na ďalšiu hodinu, ani neviem čo mám, ale seriem na to, proste sa ospravedlním, že som si všetko zabudol doma, nechce sa mi ísť do skrinky. Myslel som si, že trieda bude prázda, ale na mojej lavici sedel Tae, jeej...

„Teba by som tu nečakal," prehovoril som a on sebou nepatrne mykol.

„Oh, Jungkook..."

Ale nieee, kde je to tvoje sladké Jungkookie?

„To čo sa pred chvíľou stalo...ja...si môj najlepší kamarát a nechcem aby sa medzi nami niečo pokazilo," chytil ma za ruky a začal sa mi hrať s prstami.

„Najlepší kamarát?"

„No áno, rozumieme si a sme stále spolu, to znamená, že sme najlepší kamaráti," zaškeril sa a pritiahol si ma do objatia.

„Veď...môžeme byť najlepší kamaráti aj keby sme boli niečo viac," ruky som mu položil na líca a pomaly sa k nemu nakláňal.

„Jungkookie...nie, to by nefungovalo," odstrčil ma.

„Prestaň sa vzpierať Tae, konečne som na škole, kde sa homosexualita podporuje a nikto sa kvôli tomu nebude mojej osobnosti strániť...prosím, aspoň to so mnou vyskúšaj, a keď to nebude fungovať tak to proste ukončíme," naliehal som, viem, že ma chce tak prečo sa tomu brániť? Taktiež by som už chcel mať normálny vzťah keďže mám už osemnásť a som osamelý ako strom v púšti.

„Dobre...tak fajn, budeme spolu chodiť."

„To sa mi páči...frajer," zasmial som sa a skočil mu do náručia.

„Ale mám pravidlá maličký..."

„Aké?"

„Nebudeš sa dotýkať nikoho iného ako mňa, žiadne okukovanie chlapcov a dievčat, a chcem aby si mi venoval aspoň polovicu tvojho času...alebo všetok."

„Ty si ešte nemal vzťah čo? Vo vzťahu sa pravidlá neudávajú," pousmial som sa na jeden kútik a sadol si naňho obkročmo.

„V mojom vzťahu áno, a už netrep a pobozkaj svojho frajera," uškrnul sa a jemne položil pery na tie moje.

- 🎋 -

»

Ayo Jenniers🎊

»jeej, zatlieskajte mi, že je nová kapitola :D ja viem, že mala byť už pred týždňom, ale buď sa mi nechcelo, alebo som mala plný program. Naozaj neviem čo sa stalo všetkým mojim kamarátom, zrazu ma všetci začali volať vonku, a nie som si istá prečo :D asi som veľmi dobrý kamarát ❤
Taktiež som sa dozvedela, že ma pozná celá škola, ale ja nikoho xddd Bola som v štvrtok na akcii a bola tam jedna čaja z našej školy, ale ja som nevedela kto to je, ona sa ku mne ozvala a povedala mi, že ma pozná :Dd a ja som nemala ani šajnu kto to je...
Včera za mnou jeden prvák kričal, že si ma pamätá lebo som mu nikdy nedala pac... Asi mám pocit, že som populárna alebo čo xDDDDDD *ego up*

 Asi mám pocit, že som populárna alebo čo xDDDDDD *ego up*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

» Tae Tae sedí na Jungkookovom lone :') Taekook rising. :'))) A tá ruka na tvári a okolo krku...:') To jasne hovorí "Bitches, he's mine, go away!" TAEKOOOOOOOK ❤❤❤

»sᴏᴍɴɪᴜᴍ-ᴋᴛʜ;ᴊᴊᴋ«✅Where stories live. Discover now