Hoofdstuk 5

148 5 0
                                    

BOEM BOEM...
Ik hoorde een oorverdofend geluid. Ik draaide me met een beweging om en achter me stond een meisje. "Ik had tegen je gezegt dat je uit de buurt moest blijven van hem" zei ze woedend. "Wie ben jij en wat doe je in mijn huis" zei ik bang. Ze kwam naar me toe gelopen en greep me bij mijn keel. Ze duwde mij tegen de muur en fluisterde in mijn oor "Je gaat het nog zwaar krijgen meid". Ze trok een pistool uit haar broek en richt het op mij. " IK DOE ALLES WAT JE WILT AUB DOE ME NIKS AAN" schreeuwde ik uit angst. "Draai je gezicht om tegen de muur en tel tot 100" zei ze. Ik deed wat ze zei en toen ik klaar was draaide ik me om en was ze weg.
DE VOLGENDE MORGEN
"hannah hannah...". Ik werd wakker door een stem die me naam fluisterde.
"Kom naar hier kom" zei de stem. Het was wazig maar ik zag een oad verschijnen. Ik klom uit mijn raam en ik volgde het pad. "Hannah hannah kom dichterbij". Ik kwam bij een soort schuur en liep naar binnen. Ik zag overal hoofden opgehangt aan de muur. VERDACHTE 1 VERDACHTE 2 enzovoort.
De deur klapte dicht. Ik rende naar de deur en probeerde hem open te maken maar het ging niet. De deurknop ging kapot. Ik was opgesloten in een schuur met allemaal hoofden. In de schuur was een kleine kamer. Ik liep naar het kamertje en zag toen weer het meisje van gister avond. "Kom dichterbij" fluisterde ze. Ik liep richting haar en ze trok een mes. Ik sloeg het mes uit haar handen. Ze begon mij aantevallen en probeerde het mes te pakke van de grond. Ik duwde haar weg en pakte het meisje en stook het in haar buik. "Je zult niet lang leven" fluisterde ze. Ik rende uit de schuur zo ver als ik kon k rende en rende.
TRRRIIINGGG TRINGGG
Ik schrok wakker. Ik werd helemaal doorweekt door de zweet wakker. O mijn god het was maar een droom.
Ik kleedde mij aan en ging naar beneden. Wat raar me moeder was er niet. Vreemd dacht ik. Toen zag ik op de keukentafel een briefje.
JE ZULT NIET LANG LEVEN -R
Ik belde mijn moeder maar ze nam niet op. K rende uit huis en zag brandon richting my huis lopen. " BRANDONNNNNN HELPPPP" schreeuwde ik naar hem. Hij begon zo hard als hy kon naar mij toe te rennen. "Hannah wat is er gebeurd" zei hij hijgend. "Mijn moeder, ze hebben haar gepakt" zei ik. "Kom met me mee we gaan haar vinden" zei hij. We belde salah op en hij kwam naar ons toe. "Wij gaan dit onderzoeken Hannah het komt goed we informeren je laten of we je moeder hebben gevonden" zei Salah. "Uff isgoed" zei ik. "Ik blijf wel bij je tot ze haar hebben gevonden" zei Brandon en ik glimlachte naar hem.
NA EEN WEEK
"Brandon wakker worden ik heb ontbijt gemaakt" zei ik. "Ik kom al". Hij liep naar beneden en we aten onze pannekoeken met stroop op.
TRING TRINGGGG
OPROEP SALAH
"SALAH BELTTTTTT" zei hij enthousaist maar toen hij opnam werd hij niet zo blij en veranderde de blije gezicht in een sombere gezicht. "Hebben ze me moeder gevonden?" Zei ik. "Ja" zei hij maar hij keek nogsteeds niet blij. "Waarom kijk je zo sip dan het is tog goed nieuws" zei ik. "Hannah ze hebben een lijk gevonden en ze denken dat het je moeder is we moeten naar salah toe en je moet kijken of dat zo is..." zei hij en hij keek naar de grond. "WATTT?!" Zei ik en ik begon te huilen. "Het komt goed ik ben er voor je altijd" zei hij en hij omhelse me. "Ik ga me dan maar omkleden" zei ik. Hij knikte naar me. Ik ging naar me kamer en op me bureau zat een briefje.
BLIJF UIT DE BUURT VAN HEM IK HEB HET JE GEZEGT -R
Ik verfrommelde het briefje en gooide het in de prullebak. Ik kleed me om en ging naar beneden. "We kunnen gaan" zei ik. Hij deed de deur open en we stapte in de auto waar salah op ons stond te wachten. Hij gaf Brandon een boks. "Hey Hannah" zei hij en hy schudde me hand. Ik glimlachte al te somber. Salah startte de auto en we reden naar de plek toe. Ik hoorde geluid van de achterbak komen. " uh horen jullie dat ook" zei ik. "Wat?" Zeiden Salah en Brandon tegelijk. "Dat geluid het komt van de achterbak". We stopte de auto Bij de vlugtstrook en Salah stapte uit om te kijken. Hij deed de achterbak open en toen hoorde we pistool schoten... BOEM BOEM


WAT IS ER GEBEURD EN GAAT HET NOG GOED KOMEN MET HANNAH?
VOLGENDE HOOFDSTUK KOMT VERVOLG!

HIJ WAS DE WAREWhere stories live. Discover now