Hoofdstuk 1

563 19 3
                                    

'TRINGGGG TRINGGGG' Ik werd wakker door mijn wekker op me telefoon. Pfffff k had echt geenzin om naar die nieuwe school te gaan. HANNAH HANNAAAH schreeuwde mijn moeder vanaf de keuken. OPSTAAAAAAN'
Jaaaahaa riep k naar haar. Ik ben al wakker mam. Het was inmiddels al 7:20 k kleed me snel om. K trok een zwarte hoge broek met een roze croptop en roze puma schoenen. K deed snel mijn make up en ging naar beneden om te ontbijten. "Goeiemorgen lieverd" zei me ma en gaf me kus op me wang. Goeieemorgeeen mam. Nou jij hebt er zeker geenzin in aan je gezicht te zien zei ze. Jawel hoorr zei k met een bigsmile😊. K pakte twee boterhammen en smeerde er nutella op en drukte op de waterkokerknop voor thee. Nou zei me ma k hoop dat je het naar je zin gaat krijgen op je nieuwe school k moet naar mijn werk schat en ze gaf me een kus en ging snel uit huis. VEEL SUCCES OP JE WERKKK riep ik der na. BAMM ze klapte de deur met een ruk dicht. Zij heeft pas een ochtend humeur lachte k in mezelf. Oh shit het s al 7.30 k moet snel uit huis. K trok me jas aan en ging zo snel als ik kon uit huis. K liep richting de tram. Die was mooi op tijd k kon gelijk instappen. Na een paar haltes stapte k uit en liep richting mijn nieuwe school; HALVERD COLLEGE.
K kwam binnen en er kwam gelijk een vrouw naar mij toe. " jij moet hannah zijn" zei ze enthousiast. Ja en u bent? zei k. "Ik ben mevrouw Goud aangenaamd". En ik schudde haar hand. "Kom met me mee k laat je nieuwe klas zien, trouwens je zit in klas 2A voor het geval je het niet wist". Ja zei ik k kreeg een brief thuis. En we liepen naar een lokaal met allemaal kinderen. "Dit is hannah jullie nieuwe klas genoot" Er zat een docent voor de klas die meteen naar me toe kwam en my hand schudde. " Ik ben meneer wiel zei hij". Hannah zei ik en ik schudde zijn hand. K nam plaats aan een tafel vooraan. Iedereen begon met me te praten en ik maakte snel nieuwe vrienden. In de pauze liep ik naar de kantine en toen zag ik een jongen hij keek me aan en ik keek hem aan we begonnen te glimlachen hij liep naar me toe. Omg wat moet ik nu doennn??!!!

WAT GAAT ER VERDER GEBEUREN?
VOLGENDE HOOFDSTUK KOMT VERVOLG🌚.

HIJ WAS DE WAREWhere stories live. Discover now