8.Bölüm: MEZARI OLMAYAN ÖLÜLER

97.3K 3.8K 102
                                    

Merhaba Pıtırcıklaar🎊😄

Sürpriz bir bölümle karşınızdayım.

Normalde yeni bölüme 2-3 gün vardı ama

1K olmamız şerefine paylaşmak istedim. 🎊🎊😁

Bu kısa zamanda çok mutlu oldum.

Hikâyemi okuyan, destek olan herkese teşekkür ederim💜

Daha nicelerini göreceğimizi de biliyorum.

Bu daha başlangıç👊

1K 🎊🎊🎊

Multimedya: Elif Sezer😻

...

İyi okumalar...

"Aşka Tutkun Adam - 8

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Aşka Tutkun Adam - 8. Bölüm: MEZARI OLMAYAN ÖLÜLER"

Derin'in manalı bakışlarından kaçmak için mutfağa geçtiğimde o da arkamdan geliyordu. Ben bu kızdan ve bakışlarından sanırım kurtulamayacaktım! Zaten utanıyordum ama daha garip bir olay vardı. Derin'in bağırması üzerine Demir Bey uyanmıştı ama benim yanında olmama, hatta sarılıyor olmamızı hiç garipsememişti. Onun yerine Derin'in odaya izinsiz girmesine kızmıştı.

O an bakışları da bir tuhaftı. Bu adamı anlayamıyordum?

"Birlikte uyumalar falan... Ay kızım çok tatlıydınız!"

Tatlı?

Utancımdan yerin dibine girerken cidden çok tatlı olmalıydım(!)

"Birlikte falan uyumadık, gece gök gürültüsü uyutmadı. Sen de biliyorsun korkuyorum. Ben de başka çözüm bulamayınca... Böyle oldu!"

Derin'le kaldığımız zaman böyle gecelerde birlikte uyurduk. Manalı bakışları anlayışla bakmaya başladığında biraz rahatladım. "Olsun, hem baksana ağabeyim sana hiçbir şey demedi, onun yerine geldi bana kızdı!" Son cümlesini yüzünü buruşturarak söylediğinde kıkırdadım. Bu kızın mimikleri bile çok komikti.

"Eee bugün ne yapacaksın?" demesiyle duvardaki saate bakmam bir oldu.

Ah! Geç kalmıştım. Demir Bey erken çıkıp, bana öğlen gelmemi söylemişti. İşi mi ne varmış? O yüzden sabah bütün toplantılarını iptal etmiştim. Sıkıntılı bir iç geçirdim, buradan eve gitsem hazırlansam da asla yetişemezdim.

"Geç kaldım ya! Ben şimdi nasıl yetişeceğim?"

Derin bana bakıp "Hmm işe gideceksin değil mi? Tamamen unutmuşum. İstersen burada hazırlan, birkaç parça kıyafetim var." deyince yanaklarını sıktım. "Canım arkadaşım, seni seviyorum ya!" Sevgimi belli etmeye çalışırken birlikte giyinme odasına çıktık. Gardırop açıldığında ıslık çalmadan edemedim.

Aşka Tutkun Adam | Tutkun Serisi IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin