3.Bölüm: TEHLİKELİ KOKU

132K 4.3K 423
                                    

Merhaba yine ben geldim...

Okulum erken açıldığı için birazcık gecikti üzgünüm😐

Daha sık bölüm atmaya çalışacağım😀

Umarım beğenirsiniz ponçikler...💜

Multimedya: Demir Beyciğimiz🙈

Yorum sınırı: 600.

İyi okumalar...

"AŞKA TUTKUN ADAM - 3

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"AŞKA TUTKUN ADAM - 3. Bölüm: TEHLİKELİ KOKU"

Ofis odamdan çıkacağım vakit kapının çalmasıyla durdum, içeri gelen Meltem Hanım'dı. Hani şu 'Demir Bey kahvesini sade içer." diyen kadın...

"Sizi çıkmadan yakalamam iyi oldu Elif Hanım." demesiyle acaba yine ne diyecek diye düşünmeye başladım. Aklım Demir Bey'de kalmıştı, acaba o boya küpü ile gerçekten yemeğe çıktı mı? Diyelim yemeğe çıktılar, sonra ne yapacaklardı? Kafamdaki saçma ve uçarı düşünceleri yok eden Meltem Hanım'ın sesi oldu. "Elif Hanım, Demir Bey size evinin yedek anahtarını teslim etmemi söyledi." diyen Meltem Hanımla kaşlarım havalandı.

Ev mi? Yedek anahtar mı? Elindeki anahtarı gördüğümde ciddi olduğunu anladım. "Evin yedek anahtarını neden ben alıyorum?" Olayı çözemediğim için sorduğum soruyla bana bir salakmışım gibi baktı. "Çünkü siz Demir Bey'in özel asistanısınız ve özel asistanların işi sadece ofis ile sınırlı değil. Evin düzeni, oradaki çalışanların sorunları... Her şeyden ilk sizin haberiniz olmalı, başka bir sorun olursa eğer Demir Bey'e söyleyebilirsiniz."

Bu nasıl işti? Beni bildiğin köle yerine kullanıyor, neymiş özel asistanlıkmış! Sakin olmaya çalışıp tüm sabrımla Meltem Hanım'a baktım. "Acaba neden çalışanlar dertlerini Demir Bey'e değil de bana anlatıyor? Sonuçta patron o değil mi?"

Oldukça nazik çıkan sesimle sorumu sorduğumda Meltem denen kadın gözlerini devirdi. Hayır, buradaki işler bitti birde adamın eviyle ilgilenecektim.

"Elif Hanım bunlar benim değil, Demir Bey'in istekleri. Sabah saat sekiz Demir Bey'in evinde olsanız iyi olur, kahvaltısını geç yemekten hoşlanmaz." Duyduklarımla dişlerimi sıktım. Elif sadece sabır! Bunlarda geçecek ve sen yine İtalya'ya döneceksin, sadece sabır!

Meltem Hanım evin yedek anahtarını ve adresin yazdığı kağıdı masaya bırakıp, elinde tuttuğu küçük defteri bana uzattı.

"Burada Demir Bey'in yemediği şeyler yazıyor dikkat etseniz iyi olur."

Tabii ederim ya kıyamam ben Demir Bey'e(!)

Sözlerine aldırmadan elindeki not defterini alıp onu uğurladığımda arkasından bir of çektim. Adam bildiğin dünyaya bana işkence yapmak için gelmiş! Yorgunca bakışlarım saate kaydı. Daha ilk günlerden mesaiye kaldım, Saat 22:00'ı gösteriyordu. Kendisi gezip dolaşsın biz burada çalışalım! Acaba ne yapıyorlardı?

Aşka Tutkun Adam | Tutkun Serisi IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin