10 : τρεις Οκτωβρίου

4.7K 545 75
                                    

Κλείνω το ντουλαπάκι του σχολείου και ξεφυσάω. Τα κόκκαλά μου πονάνε λιγάκι, πιθανόν από τον καναπέ, αλλά προσπαθώ να μην παραπονιέμαι ούτε λίγο γιατί ξέρω ότι έφταιγα εγώ.

"Κάνει καλό σεξ;" με ρωτάει η Fay.

Την κοιτάζω, με γουρλωμένα μάτια, όσο περπατάω στον διάδρομο και κρατάω καλύτερα το βιβλίο των Αγγλικών και το τετράδιο στα χέρια μου.

"Ξύπνα!" απαντάω. "Δεν έκανε μαζί μου σεξ".

"Αλλά το έκανε στο κρεβάτι σου" σηκώνει τους ώμους της.

Ο Niall χώνεται στην μέση απομακρύνοντας την μία από την άλλη. Περνάει τα χέρια του γύρω από τους ώμους μας και σηκώνει το φρύδι του.

"Ποιος έκανε και τί στο κρεβάτι σου, Isabella Swan;" ρωτάει με ύφος.

Τον σπρώχνω χαχανίζοντας. "Σταμάτα να με λες έτσι, Horan".

"Isabella Swan, Isabella Swan, Isabella Swan, Isabella Swan και Harry Edward Cullen..." κοροϊδεύει ενώ τρέχει να ξεφύγει.

Προσπαθώ να σταματήσω να γελάω και τελικά το κουδούνι με κάνει να σωπάσω λίγα δευτερόλεπτα μετά. Καταραμένο μάθημα! Μπαίνω στην αίθουσα των Αγγλικών μαζί με την καλύτερή μου φίλη και καθόμαστε στις συνηθισμένεις θέσεις.

Η καθηγήτρια μιλάει όλη την ώρα για τον Σαίξπηρ. Έχει τέτοιο τρελό κόλλημα μαζί του που νομίζω ότι δεν κάνουμε τίποτα άλλο, σε αυτή την ώρα, παρά να αναλύουμε τα συγγραφικά του έργα. Κοιτάζω το ρολόι και ξεφυσάω ενώ προσπαθώ, με χίλια ζόρια, να παρακολουθήσω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

"Πόσο έχει ο μήνας;" με ρωτάει ένας συμμαθητής μου.

Ο Will είναι από την Αμερική. Μετακόμισε πριν περίπου έξι μήνες εδώ. Ήρθε σχολείο σχεδόν στο τέλος της περσινής σχολικής χρονιάς. Έχει πράσινα μάτια και το χρώμα του δέρματος μοιάζει με αυτό της σοκολάτας.

"Είναι τρεις του Οκτώβρη".

Γνέφει καταφατικά και γυρίζει πάλι μπροστά του.

Θυμάμαι την σκηνή από το Mean Girls, που η Lindsay Lohan απαντάει σε αυτόν που της αρέσει πως ο μήνας έχει τρεις Οκτώβρη και σχεδόν ξεσπάω σε γέλια μόνη μου. Συγγνώμη, αλλά μου φαίνεται τρελή σύμπτωση και έχει πλάκα... Μόνο σε εμένα όμως φαίνεται έτσι.

"Τι είναι τόσο αστείο, δεσποινίς;" με ρωτάει η καθηγήτρια.

Όλα τα βλέμματα πέφτουν επάνω μου. Σκατά!

"Τίποτα. Με συγχωρείτε".

Το κουδούνι χτυπάει και με βγάζει από την δύσκολη θέση. Μαζεύω τα πράγματά μου και βγαίνω έξω χωρίς να περιμένω την Fay, η οποία έπιασε κουβέντα με τον Cameron. Βγαίνω από το κτίριο, ευτυχώς τελείωσα πιο νωρίς σήμερα γιατί νυστάζω υπερβολικά πολύ.

𝐒𝐭𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα