Different kind of love

16 3 0
                                    


Jsi šťastný? Tolikrát jsem se tě chtěl zeptat. Je tu příliš mnoho věcí, které bych ti chtěl říct, ale nejspíš nikdy neřeknu.

Jednou věcí si však můžeš být jistý, budu při tobě vždy stát, i když v tichosti

Vždycky jsi byl snílek. Chtěl si něco speciálního, něco jiného ... obzvláště v lásce. Chtěl si romanci jak z knih. Motýlky v břiše, rudé růže ... jak tragické.

Ale na konci, každé, téhle velké lásky, jsem to byl já, kdo při tobě stál.

Byl jsem tu, když si se zamiloval do Umělce. Tohle začalo velkou spalující láskou a skončilo v nemocnici. Já tam byl... s tebou.

Když si vzplál pro Básníka, byly to pro tebe nejlepší chvíle, plné hloupých snů a poezie. Říkával jsi mi, že on je ten pravý ... že on je ta láska na celý život. Ale já jsem byl u tebe, když jsi stál na mostě, poté co ti řekl, že ty nejsi ten pravý. Já! Já, jsem tam byl a prosil a brečel abys neskákal.

Utěšoval jsem tě, když jsi brečel že Herec na tebe nemá čas a že tě nemiluje.

Byl jsem tu, když jsi poznal Malíře. Náš byt byl plný tvých obrazů, a ty jsi byl šťastný, do doby, než si malíř našel jinou múzu. To já ti pomáhal všechny ty plátna pálit vzadu na dvorku.

Byl jsem to já, kdo s tebou byl, když jsi zjistil že Profesor umění má ženu a děti, a že zpěvák tě podvádí.

Všechny tyhle velké lásky začínali s planoucím srdcem, velkými očekáváními a falešnou nadějí a vždy skončili nějak tragicky

A já jsem tu byl, stále jsem tu byl. Ale hádám, že jsem pro tebe moc normální. Studuji, pracuji. Nejsem výjimečný, jsem průměrný. Ale tak moc bych chtěl být výjimečný pro tebe, chtěl bych být tvůj důvod proč se usmíváš. Jsem unavený, měl bych to vzdát? Uvidíš mě někdy, tímhle způsobem. Uvidíš mě někdy jako člověka, kterého bys mohl milovat?

Jsi šťastný? Ptám se tě a ty se usmíváš

Naše láska je jiná.

Známe svoje slabosti a silné stránky. Vím, jak moc se bojíš pavouků a ty víš že nejím kukuřici. Vím, co tě rozbrečelo ve čtvrté třídě, ty víš, jaký trapas se mi stal v osmé. Víš moje prostřední jméno, a já znám jméno tvé prababičky. Znáš moji rodinu, moje obavy, moje obílené písničky. Já vím že každou středu nosíš ponožky stejné barvy, a že tvoje oblíbené triko je s obrázkem tvého psa z dětství.

Možná je to tenhle typ jiné lásky, kterou jsi hledal a nemohl si ji najít s nikým jiným.

Chci věřit, že ano.


----------------------------------------------------------------

Are you happy? I want to ask you, for so many times. Here is really lot of things I want to say to you, but I probably never say.

But you can be sure with one thing, even if I stay quiet. I will be here for you

You are a dreamer. You always wanted something different and unique ... especially in love. You want some romantic novel thing, butterflies in stomach, red roses...  how tragic.

And I was always here when one of those big loves happened

I was here when you fall for the Artist. This started with big burning love and ended in the hospital. I was there .. with you.

And I Was here when you fall for The Poet. For you it was the time of your life, full of silly dreams a poetry, you told me that he is the one, you want to spend rest of life with. But I was with you when you standing on the bridge after he told you that you are not his one. I was there, and I was crying for you and begging you to not do it.

I was here when you met The Actor, and I was there when he was busy and you crying, that he does not love you.

I was there when you met the painter. You have a lot of picture of yourself, and you were happy, till painter found someone else. And I Was with you when you burning every single picture from him.

And I was here when you found out, that the Art professor you dated had a family. And I was there when you figure out that the Singer cheating on you.

All those loves starting with burning heart, big expectation a false hope and it always ends some way tragic.

Simply I was always here for you, but I guess that I am too normal for you. I work, I study, I live like any other person I am not special ... And I wanna be the special one for you. But, I am so tired, of waiting. Will you never see me in this way right?

Are you happy now? I asking you. And you are you smiling at me.

Our love is different.

We know all of our flaws and our strength. I know how much you are afraid of spiders and you know that I don't like corn. I know what made you cry in fourth grade and you know my middle name. I know your family and you know fears I know your favorite song, you know my favorite t-shirt, we know everything about each other. And maybe this is the kind of different love you want and you never found with someone else.

Different kind of loveKde žijí příběhy. Začni objevovat