Tw Final ve Kitap Finali

168 13 5
                                    

Koskoca bir 6 sene...

Hem güldük hem ağladık ve sona ulaştık.

Öncelikle  yani finalden önce Stalia hakkında konuşmak istiyorum.

Stalia benim her şeyim. Yıllar sonra bile aa ben Stalia hastasıydım diyebileceğim. Kac yaşına gelirsem geleyim. Ben şuana dek bir sürü dizi izledim, bir sürü ship shipledigim ama hiçbiri bana Stalianın hissettirdigini hisstetirmedi. Keşke ama keşke endgame olabilseydi, onu da geçtim bir tanecik stalia sahnesi olsaydı keşke. Tamam çok stydia veya scalia sahneside yoktu ama bir tane olsa olurdu. Ama olmadı, canları sağolsun.

Final konusuna gelirsek ben bir sürü dizi izledim buda bir sürü final demek dogruyu söylemek gerekirse beni etkilemedi ama yine bitmesi içimde garip bir his uyandırdı. 6 sene boru degil sonuçta.

Bu kitabın finaline gelirsek, final yapmak istemezdim ama Stalia bittikten sonra stalia hakkında yazamam. Bende üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor. Bu kitap bana bir sürü dost kazandırdı. Benimle aynı şeye üzülüp sevinen dostlar. Siz iyi ki varsınız. Bana desteksiniz. Hep yanımdaydınız.

Birlikte sevindik Stalia sahanlerine, birlikte ağladık. Kitaba girip kötü  yorum yapan Stydia fanlarıyla birlikte kavga ettik. Biz hep birlikteydik. Bu kitap bitse bile dünyanın neresinde olursak olalım hep birlikte olacağız. Kitabın veya Tw'nin bitmesi hic bir seyi degistirmiyor. Biz bir aileyiz.

Sizleri seviyorum umut etmekten asla vazgeçmeyen Stalia fandomu...

Stalia Hakkında Bilinmeyen Her Şey ♾Where stories live. Discover now