1.0 introduktion

51 1 0
                                    

För 20-åriga Gigi Hadid så hade modellandet precis tagit fart och hon fick så många jobb och tjänade tillräckligt mycket för att kunna försörja sig på det och jobba som modell på heltid. Hon är verkligen helt passionerad för sitt jobb och varje jobb hon får fixar hon med 100 % fokus och kvalité.

En annan passion som Gigi har är Instagram. Hon älskar att ta bilder i olika poser, (självklart hon är ju modell) men hon tycker Instagram är något annat. Det är liksom hon som gör allt jobb själv och inte en fotograf och stylister, utan hon tar på sig vad hon vill, sminkar sig hur hon vill och tar bilden hur hon vill, SJÄLV.

Hennes girlsquad är också något hon älskar. Där har hon sina allra bästa vänner, hennes syster Bella och Kendall Jenner. Båda är modeller också. Kendall har precis blivit "det nya ansiktet" för Estee Lauder och Bella har börjat jobba med Dior på halvtid.

Tjejerna pratar med varandra varje dag, mest genom DMs på Instagram, men de ringer till varandra också. De pratar om allt möjligt, killar, jobb, skolan, mer killar och mer killar. Speciellt så pratar dom om sina celebrity crushes. Alla har varsin och alla har en fantasiframtid med han. Men om den kunde blir verklig trodde dom inte. Eller kan den det?

A love story | Gigi & ZaynWhere stories live. Discover now