Kapitel 16-Plan

1K 29 3
                                    

<>Remys perspektiv<>

"Varför är du redan hemma?" Frågar pappa när jag kommer in genom dörren. Hela familjen sitter framför tv:n i vardagsrummet och alla har en varsin godisskål och de kollar på en gammal James Bond film.

"Joel mådde inte så bra, så jag tyckte det var bäst att åka hem" Ljög jag och gav dom ett osäkert leende. Jag brukade inte va den som ljög eller den som inte skötte sig. Jag var inte bäst i skolan, men jag pluggade och gjorde det jag skulle på lektionerna.

Men när jag hade kommit hit hade jag blivit som en annan människa. Ville jag vara henne?

"Hur kom du hem?" Frågar pappa och vänder sig till tv:n igen.

"Jag fick skjuts av Jonte" Svarar jag och Klara vänder sig och kollar surt på mig.

Jag vänder mig och går upp för trappan. Jag måste vara ensam ett tag och tänka. Vad hade hänt?

Jag satte mig i sängen och stirrade in i väggen. Men nu var det omöjligt att gråta när jag fick. Varför? Jag visste ju att det skulle hända. Men innerst inne trodde jag att jag var den enda för honom. Nu vet jag hur alla andra tjejer känner sig som har varit med honom.

Jag tar upp mobilen och ringer...

<><><>

<>Joels perspektiv<>

Nicole ligger bredvid mig och sover. Efter Remy hade gått gick vi till mitt rum för att chilla och då hade det blivit lite intimt. Det är en tanke som kommer upp i mitt huvud hela tiden. Hur ska jag få tillbaka Remy. Hon behöver inte få veta något om det här.

Jag känner att skuldkänslor faller över mig. Jag måste fixa det och det är snabbt. Jag har aldrig fått skuldkänslor av detta förut. Kanske jag ska strunta i Remy och ta någon annan tjej som inte gör mig så svag. Men jag ville ha Remy och jag fick alltid vad jag ville när det gällde tjejer.

När jag kommer hem imorgon kommer jag gå till henne och förklara att allt var ett stort missförstånd och det kommer hon att tro på och sen faller hon för mig igen. Planen är redan färdig.

När jag träffade dig.Where stories live. Discover now