Oliver??!

73 5 1
                                    

Po dlhom čase znova ďalšia časť...len sa nečudujte že je nudná lebo som chorá a asi to nebude o ničom ... ďakujem 😘😘❤

... vošiel idiot Adam a za ním nejaký chalan. Ten chalan ...no nemôžem povedať že nebol pekný. Mal hnedé vlasy aj oči, ktorými skúmal triedu.
,,Pán Hadson a pán Black ako si dovoľujete prísť neskoro?!" skričala tá stará striga.
,, Takto?!" povedal -predpokladám- Oliver a luskol jej prstami pred očami. Išli si sadnúť. Adam už sedel a vedľa neho nejaký šprt. Oliver luskol Adamovi pred ksichtom a ten hneď zhodil šprta zo stoličky. Chcel niečo namietať ale Oliver naňho pozrel pohľadom alá niečo povieš a si mŕtvy a ten hneď odišiel niekam dozadu. Vtom si Oliver všimol mňa.
,,A toto krpaté šteňa je kto?!" povedal.
Ja som naňho pozrela zabijáckym pohľadom a spustila, :,, Môj zlatý a teba to čo trápi?! Som vyspelejšia ako ty." všetci v triede zakričali ,,ouuu" a ja som sa iba zasmiala.
,,Dávaj pozor na hubu ty nevyspelé decko!!"
Tak to pŕŕ. Ja a decko ?! Hneď som sa postavila , zdvihla tričko nad kozy a ukázala svoje vypracované bruško spolu s mojimi celkom veľkými kozami. Ako som tak sledovala jeho reakciu všimla som si väčšinu chalanov ako sa snažia skryť to čo sa im stavia.
,,Ešte stále som nevyspelé decko?!" stále na mňa pozeral s otvorenou hubou. Učiteľka zakašľala tak som sa na ňu otočila s tvárou anjela a sadla si naspäť.
,, Slečna...??! Ehm ...ako sa voláte? "spýtala sa učiteľka. Spravíme si prču.
,,Nemali by ste to vedieť keď ste učiteľka??"spýtala som sa ja.
,, Nie ste vy bratranec a sesternica?! " povedal niekto zozadu.
,,Keby bola moja sesternica nemohol by som ju pojebať. "povedal Hadson a chalani zakričali ,,ooo,, .
,,Keby bol môj bratranec nemohla by som ho odjebať."povedala som ja a baby zakričali zborové ,,uuu,, .
,,A čím má chceš odjebať ??! "
,, Týmto," ukázala som dýku zastrčenú v bote, :,, alebo týmto."a ukázala som znova svoje ploché bruško a kozy napchaté v čiernej čipkovanej podprsenke.
,,Tak dosť ...toto není striptízový bar ale hodina matematiky...takže sadnúť a vy slečna ak neštudujete tak môžete ísť za riaditeľom ." povedala učiteľka už celkom naštvane.
,,Ale ja študujem." povedala som a pozrela na ňu mojimi psími očami .
,, Áno?! A čo študujete?!"
,, Vrcholový mámvpičizmus. " odpovedala som a učiteľka hneď vybuchla.
,,Do riaditeľne obidvaja...hneď !!!"povedala a ja som sa pomaly pobrala k dverám. Idiot išiel hneď za mnou a pleskol mi po riti. Otočila som sa a pleskla mu po ksichte. Potom som sa pobrala do riaditeľne. Otvorila som dvere a zabuchla mu ich pred nosom. Sadla som si a čakala kým príde. Bola tam iba jedna stolička takže zostal stáť.
,,Ja stať nebudem!"
.....

*******
Takže nová časť lásky...som sa snažila napísať čo najviac ale aby bolo aj napätie ...tak dúfam že neumrete nudou a že sa vám bude páčiť.. 😍

***Ľúbim vás
Sweet pink unicorn 🎠

Max a Oliver [ POZASTAVENÉ]Where stories live. Discover now