Playthread

58 6 8
                                    

Zoals je misschien al weet is de playthread geopend. Zo niet, bij deze. Hier zullen we je laten zien hoe je moet plaatsten en een paar dingen waar je rekening mee moet houden!

De beheerder van een personage die in jouw stukje voorkomt moet je tekst altijd hebben goedgekeurd. Als dat niet zo is kan de beheerder naar een mod of zelfs de admin gaan. Deze speler zal dan natuurlijk een bericht krijgen met de vraag of hij/zij het wilt veranderen en het deze keer natuurlijk ook wilt bespreken met de beheerder. Als hier niet naar geluisterd wordt, word je post verwijderd.

Ja dit is een regel die vaak is gezegd maar ik wil gewoon graag dat mensen dit weten.

De playthread is echt alleen voor de RP, als je met anderen wilt praten doe je dat in de skypgroep of een chatgroep die zal worden aangemaakt ik de quotevgroep als hierom gevraagd wordt. Ook ben je verplicht om ALLE stukjes te lezen, zo weet je wat er in de hele SA wereld gebeurd en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Plaats met de gekozen opmaak van de admin. Dat is:

(Naam personage), (Naam van het continent hij/zij woont):

(stukje tekst)

Of als voorbeeld:
Tanith, de woestijn zonder eind:
tekst, tekst, tekst, tekst en nog meer tekst.

De admin heeft al geplaatst zodat je een voorbeeld hebt van hoe het al moeten. Het stukje hoeft natuurlijk niet zo lang te zijn maar op zijn minst 100 woorden.


Maar hoe plaats je?

1. Schrijf je stukje uit.

Schrijf eerst je stukje, wij raden je aan om dit in een word of pages document te doen zodat je je tekst altijd ergens hebt staan, voor als er iets met de site gebeurd.

2. Plaatsen

Het plaatsten gaat precies hetzelfde als bij de aanmelding. Je knipt en plakt je tekst, vergeet de opmaak niet en dan plaats je het. 

LET OP, zet: "Ik heb de regels gelezen en zal mij eraan houden" zodat wij weten dat je de regels ook daadwerkelijk hebt gelezen!


Simpel niet waar?

Veel plezier en tot snel in spiritanimals!

{RPG} SpiritanimalsWhere stories live. Discover now