De continenten en hun leiders

79 11 10
                                    

Het land van Onsmeltbaar ijs :

Dit land word geregeerd door de 25-jarige Ijsbrandt. Dit land is generaties land een monarchie geworden. Dit betekent dat Torak, het heilige dier van dat land, steeds de nakomelingen van de vorige leider kiest. Dit land staat bekent om zijn legermacht en de bruutheid  en arrogantie van de koninklijke familie. Dit is ook de reden waarom de buiten wereld niet begrijpt waarom deze mensen elke generaties opnieuw worden gekozen. Maar misschien gaat dit dan ook niet uit vrije wil.


De woestijn zonder eind:

Dit land bestaat verrassend genoeg uit zandoppervlaktes. Dit land staat bekent om zijn vruchten en de speelsheid die de leidster, de 19-jarige Tanith, bezit. Alhoewel ze aan de speelse kant lijkt te zijn is er al uit verschillende events gebleken dat dit niet alleen speels gedrag is en dat ze niet zo'n lieverd is tegen de mensen die ze niet kan uitstaan.


De Noordelijke bossen:

De Noordelijke bossen wordt geregeerd door de 19-jarige Chaol, een man waar weinig over bekent is. Zijn land is voornamelijk gespecialiseerd in medicijnen en kruiden. Alhoewel dit zich in het Westen bevind zijn vele mensen van het Oosten hierheen verhuisd.


De Drijvende Stranden:

De Drijvende Stranden is qua regeren de tegenstelling van het land onsmeltbaar ijs. Het volk word veel betrokken bij het regeren zelf en de heerseres gaat dan ook veel met het volk om. Dit land wordt dan ook bestuurd door de 23-jarige Fallon. Een behulpzame maar rechtvaardige leidster.


De Zuidelijke jungle:

De Zuidelijke jungle bestaat niet alleen uit veel gebieden met bomen maar ook uit grotten, hier worden vele mineralen vandaan gehaald. Dit land word bestuurd door de 22-jarige Treyton, een sluwe man met een grote ego.



{RPG} SpiritanimalsWhere stories live. Discover now