21.

775 51 21
                                    

"Louisi, kde jsme?" zeptám se se smíchem, když se mě můj partner snaží dopravit na místo, o kterém nemám žádné tušení, protože mám zavázané oči.

"Výdrž, už jsme tam." řekne a já uslyším jak výtah, kterým jsme jeli, udělal zvuk, který znamená, že budeme vystupovat.
"Opatrně je tady taková mřížka." říká mi Louis proto opatrně nakročím abych si něco neudělala.

"Nebylo by jednodušší kdybych viděla na cestu?" zeptám se.

"To by ale nebylo už takový, pojď už jsme tu." řekne a já slyším jak se otevřou dveře a mě ovane chladný vzduch. Ještě chvíli jdeme než se Louis zastaví a já tak s ním. Z očích mi pomalu sundá šátek a já se začínám rozhlížet po okolí. Můj zrak ale padne na město, ve kterém teď žiju. Vidím velkou oblast, kde svítí několik drobných světel a vypadá to úchvatně. Bezeslova se podívám na Louise, který s napětím čeká.

"Vím, že nemůžu nikdy odčinit to co jsem udělal, ale chci ti dokázat, že to myslím vážně. Miluju tě Eleanor Mikaelson, miluju tě tak jak nejvíc je to možné." dořekne a já se ihned přilepím na jeho rty.

"Miluju tě Louisi a už si ani nepamatuji co se stalo." lehce se zasměju.

"Počkej." řekne a poodejde k rádiu, zapne nějakou pomalou písničku a nabídne mi svoji ruku, kterou ihned přijímám. Za mojí ruku si mě přitáhne k sobě tak, že mezi námi není žádné místo. Díváme se sobě do očí a pomalu začneme tancovat do hudby. Ty jeho modré oči, které mě zaujali aniž bych věděla kdo to je. Z nebe se začal spouštět pomalu déšť, který ale začal přibývat na síle. Chtěla jsem se jít schovat, ale on si mě přitáhl do polibku. A tak jsme tam stáli pod nebem, z kterého se spouštěli nekonečné prameny vody jako dva blázni, líbajíc se.

___________________

Aww ❤

Snad se trochu líbí 😘

Hlasujte, komentujte ❤

S láskou Kthxx ❤

Our world 2 (L.T.)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant