6.

857 57 21
                                    

Nakonec jsem se rozhodla, že mu odepíšu. Nevím jestli je to dobrý nápad, ale na druhou stranu mi ho bylo líto i potom co udělal, hold jsem prostě taková.

:

Ahoj Louisi, dneska jsem se měla docela dobře. A jak si užíváš tour? Určitě je lepší, že ses nestavil, nejsem ještě připravená tobě čelit osobně, i když jsem si myslela, že Louisovi jsem. No to je jedno, chci jen říct, že doufám, že se máš dobře. Dobrou noc Louisi.

Odeslala jsem SMS. Nečekala jsem dlouho a přišla mi odpověď.

Louis:

Nevěřím tomu, že jsi mi odepsala. Teď se mám nejlépe na celém světě. Nebudu na tebe spěchat, chápu, že jsem ti to měl říct. Omlouvám se, snad se jednou sejdeme. :) Jinak tour si užívám jako vždy, je to vždy jako by to bylo poprvé, všechny ty lidi a stát na pódium je úplně úžasný pocit. Jednou bych chtěl aby jsi šla na náš koncert aby jsi byla zde se mnou. Dobrou noc El.

S úsměvem jsem se dívala na zprávu, která mi přišla.

:

Zase nepřeháněj. Rozmýšlela jsem se jestli ti napsat takže doufám, že toho nebudu litovat. Tak to se těším až jednou budu na tvém koncertě. Dobrou.

Louis:

Přísahám, že nebudeš. Nezklamu tě. Běž spát princezno, já půjdu snad taky brzy.

Přečtu si SMS. Po mých tvářích stále tečou slzy. Nevím jestli jsou to slzy smutku a nebo radosti, že jsem mu konečně napsala. Řekla bych, že teď je to spíš z radosti, protože na mé tváři se při čtení SMS objevil i úsměv.

__________________________

Odepsala 🙌

Hlasujte, komentujte ❤

S láskou Kthxx ❤

Our world 2 (L.T.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat