6.fejezet

18 2 0
                                    

*Kimberly*

Fél éjszaka nem aludtam. Nem bírtam elaludni. Csak Brianre gondoltam és a gyönyörű lovára. Be kell valljam nem rossz. De még most sem törhetek meg. Reggel korán keltem, mert hamar ki akartam érni a pályára és egyedül akartam most edzeni. Sem Laura sem Scott. És nagyon reméltem nem találkozok Brian-nel sem. Így kikeltem az ágyból és készülődni kezdtem.

*Brian*

Kimberly... ez a név járt az eszemben. És az a megszeppent arca. Lehet túl kemény voltam vele. Na de már megtörtént és nem tudok rajta változtatni. De a tegnapiért visszakapja a dolgokat. Van is egy ötletem, hogy hogyan csináljam. Gyorsan összekaptam magam és már a felszereléssel mentem ki Demon-höz. Kint a legelőn nyergeltem fel. Nyergelés után Demon fejéhez mentem és belesuttogtam a fülébe. Horkantás volt a válasza. Felpattantam a hátára és eltávolodtunk a kerítéstől. Egy ponton megálltunk és a kerítés felé fordítottam Demont. Megsarkantyúztam és futni kezdtünk a kerítés fele. Majd egy tökéletes ugrással magunk mögött hagytuk és a pálya felé galoppoztunk. Közben végig azon járt az eszem hogyan szúrjak ki azzal a Szöszivel. Mire kitaláltam már a pályára értünk és láttam nem vagyok egyedül. Ott van ő is azzal a gyönyörű paripával. És meglepetésemre ki volt kötve a pálya szélére a gyönyörűség. Viszont Szöszi nincs vele. Kapva az alkalmon odamentem és pont a fekete gyönyörűség mellett pattantam le Demon-ről. Odamentem a lóhoz és odaálltam az oldala mellé. Majd a nyereghez nyúltam...

*Kimberly*

Gyorsan elkészültem majd kivágtattunk a pályára. Éppen felmentünk volna mikor jött a pálya igazgatójának a fia Adam Rossi.
-Hallottam nevezni akarsz a Derbyre -mondta mosolyogva.
-Hát igen. Eddig csak gondolkodtam rajta, de a tegnap torténtek után be is vállalom.
-Igen hallottam Brian-nel balhéztál. Ismerem a srácot. Tud nagyon aranyos srác lennk de ha a lováról van szó vagy valami nem fair dologról akkor kiáll magáért! -mondta közben mentünk vissza a pálya fele.
-Észre vettem. -mondtam szemet forgatva. Ő csak felnevetett rajta.
-Mérjek neked gyors kört?
-Igen légyszives.
-Oké -mondta közben Luckystarhoz értünk. Felpattantam rá ő pedig nagyot horkantott. Nem szokott ilyet csinálni de nem is furcsáltam. Elindultunk a melegítő körre. Hamar megjártuk majd a gyors körbe kezdtünk bele mikor Luckystar megugrott és le akart dobni a hátáról. Sokáig ellenálltam de a végén sikerült neki. Háttal landoltam a földön de gyorsan arrébb is gurultam. Így a paták kb 20 cm-rel a fejem mellett értek földet. Gyorsan felpattantam és elkaptam Luckystar kantárát. Megpróbáltam nyugtatni és ekkor láttam valamit fényesen felvillanni. A nyereghez léptem és láttam hogy a nyereg alá valaki tüskéket rakott. Ekkor ért oda Adam.
-Minden rendben Kim?
-Persze. Csak nézd... -mutattam neki a tüskéket.
-Hu... ilyet nem most látok először de hogy került ez hozzád?
-Nem tudom ki rakta a nyereg alá. Bár van egy sejtésem.
-És mégis ki?
-Brian... -láttam őt a pályán mikor visszaértünk Adammel a pályára. Most viszont sehol sem látom. Ha ő volt vissza fogja ezt kapni. Nem is akárhogyan gondoltam magamban. Kiszedtem az összes tüskét a nyergem alól és Luckystart is lenyugtattam teljesen. Azután még beszéltünk Adammel egy csomót. Haza is kisért. Maradt egy kicsit nálunk majd elment. Otthon mindent elmeséltem anyuéknak miutám rendbe szedtem Luckystart. Azután magam is tettem a dolgaimat közben azon gondolkodtam hogyan vágjak vissza Brian-nek. Nem akárhogyan vágok vissza gondoltam. Majd meglátjuk ki nevet a végén...

Luckystar's Rising [ÁTÍRÁS ALATT!!]Where stories live. Discover now