3.rész

22 3 0
                                    

Másnap reggel arra ébredtem hogy valami bökdösi az arcom. Kinyitottam a szemem és Luckystart pillantottam meg, hogy elottem áll és úgy bökdös. Nagyon megörültem neki. Végig simítottam rajta majd ott hagytam a bokszban egyedül és berohantam a házba. Anyám már a konyhában volt. Nagy mosollyal az arcomon léptem be a konyhába és öntöttem egy bögre kávét majd így szóltam:
-Jó reggelt Anya! Képzeld Luckystar felállt!
-Jó reggelt Kimi! Na ez nagyon jó hír. Akkor most már mindenhova követni fog téged.
-Hát igen. De nem fogom bánni. Egyre biztosabb vagyok benne hogy kiváló versenyló lesz belőle.
-Biztos így lesz -szólalt meg ekkor apám- Szia Kimi! -köszönt.
-Szia Apa! -köszöntem mosolyogva. Leültem reggelizni és nem sokára megjelentek az öcséim. Nekik is elmeséltem a nagy hírt. Ők is nagyon örültek láthatólag. Reggeli után felhívtam Laurát aki úgy szintén örült. Visszamentem egy kis idő után Luckysarhoz aki már türelmetlenül várt rám, hogy végre foglalkozzak vele.

A következő időszakban rengeteget foglalkoztam vele. Volt mikor csak sétáltam vele. Volt mikor kilovagoltam Sapphire-ral és Luckystart is magammal vittem. Futószáraztam vele végül elkezdtem nyereg alá szoktatni. Mire sikerült Luckystar már egy 3 éves versenyre éredt gyönyörű lóvá vált. Most itt ülök a nyergében és Laurát várom ugyanis áthívtam, hogy együtt menjünk ki a lóversenypályára. A lóversenypálya nem volt messze a mi farmunktól. Lépésben járattam Luckystart míg meg nem jött Laura.
-Szia Kimi! -köszönt már messziről. Ledobta a biciklijét egy félre eső helyre és odajött hozzánk. Megsimogatta Luckystar orrat aki odanyomta Laura kezéhez az orrát és felhorkantott köszönésképpen.
-Szia Laura! -pacsiztam le vele.
-Na mi a terv mára?
-Úgy gondoltam kivihetnénk ma Luckystart a pályára. Kiváncsi vagyok milyet fut elsőre.
-Oké -egyezett bele- egy pillanat és itt vagyok. -azzal befutott az istállóba és pár perc alatt felnyergelte Stormot majd a hátán ülve ügetett ki hozzánk.
-Mehetünk? -kérdezte.
-Naná -mosolyogtam.
Elindultunk hát a lóversenypályára.

Sziasztok! Itt az újabb rész. Igaz nem rögtön az előző után... De a következőt nem sokára hozom! Addig is köszönöm hogy elolvasod!

Luckystar's Rising [ÁTÍRÁS ALATT!!]Where stories live. Discover now