5. Fejezet

27 3 0
                                    

*Kimberly*

Ma reggel madárcsicsergésre ébredtem. De ma valahogy máshogy szóltak a madarak, mint eddig. Valahogy boldogabbnak, felvillanyozottabbnak tűnt. Vagy csak én voltam boldogabb. Nagy nehezen felkeltem, felöltöztem és lementem reggelizni. Anya már odalent volt. Éppen a reggelit csinálta mikor észre vett.
-Szia Kimi! Mi újság? Hogy aludtál?
-Szia Anya! Kicsit sokat gondolkodtam így nem aludtam túl jól... De nem lényeges...
-Min gondolkodtál? -fordult oda.
-Egy srácot láttam tegnap a pályán. Nem tudok rájönni ki az pedig valahonnan ismerősnek tűnik.
-Majd rájössz, hogy ki az -ezzel visszafordult a reggeli készítéséhez.
Beszélgettünk anyával egész reggeli alatt. Tesóim még aludtak, apa meg már kinn volt a földön dolgozni úgy, hogy egyedül voltam anyával. Gyorsan megreggeliztem, felfutottam a szobámba és hangolódtam az edzésre. Hamar elkészültem és mentem le. Ekkor már lenn volt Laura Scottal és beszélgettek anyával. Scottról azt kell tudni hogy Laura barátja már 3 éve. 19 éves és van egy gyönyörű lova Phoenix.
-Sziasztok! -köszöntem mikor leértem.
-Szia! -köszönt először Laura odajött és megölelt. Én visszaöleltem.
-Szia Szöszi! -köszönt Scott ő is odajött de mi lepacsiztunk ölelés helyett. Mondhatjuk úgy hogy ő a legjobb haverom. Ugyan akkor ismertem meg mint Laura. Örülök nekik.- Én is megyek edzeni veletek. Akarsz nevezni a Derbyre?
-Hát eddig még csak gondolkoztam rajta. De lehet hogy nevezek -mosolyogtam.
-Előtted a lehetőség -mondta anya- személy szerint örülnék neki.
-Átgondolom. -mondtam- megyünk? -néztem Laurára és Scottra.
-Mehetünk -mondták egyszerre.
Mindhárman elköszöntünk anyától. Scott már Phoenix-en jött. Mi Laurával gyorsan felnyergeltük Luckystart és Stormot. Kimentünk Scotthoz és elindultunk. Hamar odaértünk. Mindhárman mentünk egy melegítő kört. Ezután megkértem Laurát, hogy mérje meg az időmet. Meglepetésemre beállt mellém Scott is.

-Kíváncsi vagyok. -nézett rám oldalra.

-Most hogy mondod én is. -néztem én is rá. De mögötte megláttam a srácot is akit tegnap is láttam. Annyira helyesnek találtam. A helyes tartása. Az arca vonala és élei. És amikor rám nézett... azok a helyes szemek. A gödröcske mikor megjelenik mikor elmosolyodik... Egyszerűen nagyon helyes. De nem olvadhatok el. Most nem. Minden energiámat az edzésbe kell ölnöm és nem olvadhatok el egy olyan helyes srác láttán mint ő. Zavartan pillantottam körbe majd visszapillantottam magam elé lovamra figyelve. Scott is a lovára figyelt már. Egyszerre bólintottunk Laurának. Számolt és a megbeszéltek szerint indultunk. Belső íven futottunk Luckystarral. Phoenixet Scottal lehagytuk egy kis idő után és kettőnk közül elsőnek érve a második kanyarhoz előttem vágtázott ő. Láttam nem olyan gyors mint mi így indultam megelőzni. Utolértem. Egy kicsit együtt futottunk aztán én megelőztem a srácot és Laura előtt teljes sebességgel futottuk el. Kis idő múlva befutott Scott is Phoenix-szel. Bevártam mosolyogtam Scottra és együtt mentünk vissza. Leszálltunk mindhárman a lovainkról és úgy mondta az eredményeinket. Ekkor a srác jött elég mérgesen oda mögötte a lova követte lehorgasztott fejjel. És ekkor láttam őt először közelebbről...

*Brian*

Reggel fáradtan ébredtem. Kikászálódtam az ágyból és rendbe szedtem magam. Felöltöztem egy fekete póló sötét farmerbe. Szeretem a sötét ruhákat. Legjobban a feketét. Mindegy is. Lementem reggeliztem gyorsan és belekezdtem a teendőimbe. Ma már kevesebb dolgom volt mert mondtam otthon hogy nevezni akarok a Derbyre. Gyorsan megcsináltam a teendőimet és mentem Demonhoz. Megint tudta hogy jövök így már mikor messziről meglátott futni kezdett a kerítés fele. Én is sietősebbre vettem a lépteimet persze megint Demon ért oda hamarabb és türelmetlenül kapált a lábával.
-Szevasz öreg haver! -köszöntem neki és megsimítottam az orrát és megvakargattam a füle tövét.- Készen állsz egy újabb napra? -erre egy horkantás volt a válasz.- Ezt igennek veszem -mosolyodtam.
Elindultam a kerítés mentén a kapuhoz és kinyitottam hogy kijöjjön Demon. Becsuktam utána a kaput majd felugrottam a hátára. Ő már tudta merre kell menni és hogyan így rögtön vágtázni kezdünk. Hamar haza értünk. Leugrottam róla majd gyorsan felnyergeltem. Felszálltam a nyeregbe és már  indultunk is. Gyorsan kiértünk a pályára. Először mentünk egy kört. Ekkor néztem körbe és megláttam a szöszit. Mosolyodtam mikor láttam hogy rám néz. Egy darabig csak bámult én meg vigyorodtam. Majd kaptam magam és arrébb mentem. Majd egy kisebb bemelegítés után beálltam. Lenyugodtam és koncentráltam majd elindultam Demon-nel. Már körülbelül fél kört lefutottunk mikor feljött mellém a szöszke. Rápillantottam. Kis ideig futottunk egymás mellett. Majd a szöszke előzni kezdett de ránk húzta a lovát. Én egyből meghúztam a kantár szárat. Demon befékezett de olyan hirtelen hogy előre buktam és leestem róla, ő pedig ágaskodni kezdett. Gyorsan felpattantam és megfogtam a kantárszárát és lehúztam vissza a földre és nyugtatni kezdtem. Közben figyeltem a szöszkét ahogy beér meg mögötte egy srác a lovával. Eléggé felhúztam magam és ezt nem akartam szó nélkül hagyni. Így mikor lenyugtattam Demont elindultam a trió felé. Eldöntöttem bevetem a bunkó viselkedésemet. Amivel általában kifejtem a megfelelő hatást az emberekben. Tehát odaértem és a szöszkének szegeztem a kérdést:
-Mit művelsz te a pályán? Nem tanítottak meg lovagolni? -keltem ki magamból.
-Rám gondolsz? -nézett rám a gyönyörű szemeivel. Majdnem mosolyogni kezdtem de nem. Visszafogtam magam. Mégis rólam meg a lovamról van szó...
-Igen rád. Vajon ki volt aki rám illetve ránk húzta a lovát a pálya kellős közepén? -ekkor ért oda Demon is és a vállamra tette a fejét. Simogatni kezdtem az orrát.
-Már megbocsáss nem húztam rád a lovamat. Te voltál túl lassú ahhoz hogy veled egy ütembe menjek. Menjünk.
-Oh hogy a lovam lassú? Akkor kezdtünk kört. Gondolom te meg ez a fekete öszvér vagytok a leggyorsabbak. Legalább is ezt hiszed. -mértem végig a lányt meg a lovát. Nagyon szép ló volt el kell hogy mondjam. De nem sok lóra mondom hogy szép. Meg van a magam érzéke hozzá.
-Még hogy öszvér? Ki vagy te az Atya Úr Isten?
-Nem. Brian Morgan vagyok. És kegyed? És ti? -néztem a másik csajra illetve a szöszke haverjára.
-Laura. -mutatott a fekete hajú csajra.- Ő Scott. -mutatott a srácra.- Én meg Kimberly.
-Szép név. És még azt hittem lehet jövőnk mert éppen szingli vagyok -kacsintottam Kimberlyre.- Na de megyek is nem húzom tovább a drága időmet. Sok feladatom van még a Derby-ig. És nem érek rá az ilyen lányokra mint ti. És még a haverodra sem. Na helló... -és ott hagytam őket. Felugrottam Demon nyergébe és haza vágtattam. Kicsit meghajtottam a haza felé úton. Mikor haza értünk lenyergeltem leápoltam megetettem megitattam és újra a legelőre vittem. Aztán haza mentem és megcsináltam a dolgaimat. Lefeküdtem és  gondolataim elözönlötték az agyam. Tehát Kimberlynek hívják. Szép név egy gyönyörű lánynak. De nem lehet. Egy olyan bunkó lány nem. Nem tehetem. Sokáig nem aludtam el.

*Kimberly*

-Még hogy öszvér? És hogy szingli? Hogy lehetett volna köztünk valami? Ez normális? -akadtam ki.

-Nyugi... -próbált nyugtatni Laura nem sok sikerrel.- Luckystar nem öszvér. És ha szingli hát legyen szingli. Egészségére.
Haza felé tartottunk. Nem sok mindenhez volt kedvem a kissé nem jóra sikeredett Brian-nel való beszélgetés után. Sietősre vettem a tempót. Próbáltam minél hamarabb haza érni. Aztán lerázni Laurát és Scottot és egyedül lenni a szobámba. Haza értünk. Lenyergeltem, megetettem megitattam leápoltam és bevezettem a bokszába. Ezek után Lauráékra pillantottam. Mindvégig nyugtatni próbáltak sikertelenül. Csak egyedül akartam lenni a gondolataimmal.
-Köszi hogy kijöttetek velem a pályára. Laura tudom mit akarsz kérdezni igen megleszek. -mondtam és megelőztem a kérdését.
-Hát jó. Akkor mi megyünk is... -elbúcsúztak tőlem és Laura kézen fogta Scottot majd húzni kezdte Phoenixhez. Felültek mindketten a ló hátára és elügettek búcsút intve. Én is bevonultam a házba. Megvacsoráztam és rendbe raktam magam. Befeküdtem az ágyba és gondolkodni kezdtem. Sokáig gondolkodtam de a végén elaludtam.

Sziasztok! Itt az új rész! Igaz átcsúszott hétfőre de meg van. Ha nem tetszik írjatok nyugodtan. Köszönöm ha elolvassátok! Kövi részt próbálom holnap hozni. Addig is sziasztok! :D

Luckystar's Rising [ÁTÍRÁS ALATT!!]Where stories live. Discover now