8.BÖLÜM (II PART) (DÜZENLENDİ)

22.5K 891 30
                                    

Ayça bahçeye de olan hamağa oturarak yıldızlara bakarken ne yapacağını düşünüyordu Duruyu üzmeden bu olayları nasıl anlatacak nasıl bir çıkış yolu bulacaktı bilmiyordu. Yanında olan hareketlenme ile irkilerek sağa dönünce yanına oturan Demir'i gördü ve rahatlayarak tekrar yıldızlara döndü Demir'in onu izlediğini bilse de aldırmamaya çalıştı ama sessizlik ve bakışlar can sıkıcı bir hale geldiğinde ona dönerek 

"Ne neden öyle bakıp susuyorsun?"

Demir omuz silkerek yıldızlara dönünce Ayça homurdanarak "Biliyorum neler bildiğimi öğrenmek için geldin ama sana güvenmek için bir nedenim yok o yüzden hiç bir şey anlatmayacam!"

Demir bu cümleyle Ayçaya dönüp çok sert bir şekilde bakınca Ayça bu bakışlardan korktuğunu belli etmemeye çalışarak yerinden kalkarak içeri gitmeye karar verdi ama Demir kızın kolunu tutup sıkarak dişleri arasından "Otur ve anlat hem de en baştan çabuk" diyerek Ayçayı yanına çekerek oturttu. Ayça korkuyla titreyerek "Tamam be kaba herif kibarca söyleseydin anlatacaktım zaten!"

Demir sıkılmış bir şekilde tekrar "Anlat" deyince Ayça teslim olmuş bir şekilde "O eve gittiğimde yüzünü görmediğim bir adam ve ağzı burnu kırılmış Duru'nun üvey babası Kemal vardı. Onlar Duru ve Ece hakkında  konuşuyorlardı bu çok iğrenç bir durum ama Duru ve Ece'nin babaları birmiş yani Kemal Nesrin teyzeyle evlendiğinde o zaten hamileymiş Kemal ise Nesrin teyzeye hiç dokunmamış ve onu merdivenlerden bilerek itmiş hem bebekten kurtulup hem de ondan kurtularak Duru ile..." diyerek cümlesini tamlayamadan hıçkırarak göz yaşlarını silince Demir kasıldı ne olaylar dönüyordu böyle? Ayça burnunu çekerek "Hepsi Duru'nun babası yüzünden o şerefsiz herif yüzünden başlarına gelmeyen kalmadı ilk önce Duru'nun büyük abisi Buğra aldılar ve hala haber yok ölmüşse bile son kez onun ölüsünü görüp mezarına gitmek isterdim. Ama ben kendi derdimden Duruya hiç iyi arkadaş olamadım ben o piçin Duruyu dövdüğünü bilmiyordum bilsem onları bir saniye bile orada bırakmazdım ama Duru'nun böyle bir duruma düşeceğini asla tahmin etmedim çünkü o dikkatli, zeki ve cidden cazgır bir kızdı o pisliğe neden boyun eğdiğini anlamıyordu taki.."

Demir Ayça'nın suması ile onu sarmamak için kendini zor tutarken Ayça Demir'in gözlerinin içine bakarak "O gün yani Duru'nun evden kaçıp hamile kaldığı gün o adam yani üvey babası odasına kameralar yerleştirmiş ve ona o gün te-tecavüz edip kaydıyla tehdit edecekmiş ama Duruyu bulamayınca evden gitmiş o gittikten sonra Duru ve her kimse o eve gelmiş ve bu anlar kayıt altına alınmış ve Duruyu bu videoyla tehdit ediyormuş" 

Demir sinirle yerinden fırlayarak "Hasiktir cidden siktir ya" diyerek Ayça'nın kolundan tutup kaldırarak çok sıkı tutuğu eliyle onu sarsıp "Konuş lan neredeymiş video? Duydun mu yerini? Öldürürüm lan seni cevap versene niye susuyorsun!"

Ayça çok acıyan kolunu bu adamın elinden kurtarmaya çalışarak gözleri dolu bir şekilde adamı itmeye çalışırken Savaş yemek hazır olduğu bahanesiyle dışarı çıkmıştı gördüğü manzarayla hemen onların yanına gelerek kızı Demir'in elinden kurtardı. 

Demir sinirle Savaş yere itip ayağıyla iki kere üst üste tekme atarken Savaş Demir'in hırsını almasına izin verdi çünkü ne olduğunu bilmese bile bunu hak ediyordu. Ayça gözleri dolu bir şekilde kavga eden iki adama baktıktan sonra onları umursamaya karar vererek sızlayan ve morarmış kolunu ovmaya başladı.

Savaş artık yeteri kadar müsemma gösterdiğini fark ederek Demir'in ayağından tutup yere düşmesini sağlayarak üstüne çıktı ve Demir'in kendine bakmasını sağlayarak tehditkar bir şekilde 

"Kendine gel oğlum sinirine yenilme sorun neyse hemen halledecez. Şimdi seni bırakacam sende sakin olacaksın yoksa olanlardan sorumlu olmam!"  

BİLİNMEYEN Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin