Kapitel 5

64 1 0
                                    

Hans hånd kører ned af min ryg, det er ret dejligt. Hans læber rammer min hals, det kilder i hele kroppen. Hans hånd glider ned over min mave, og ned på mit ene lår. Han klemmer hård, og kysser mig på hele vejen ned af min hals. Han giver mig et par sugemærker, først på halsen, og så vidre ned til mine bryster.
Vi er alene hjemme, og det hele startede faktisk med en romantisk film på Netflix. Jeg tror det sker, det sker i dag, og det kan jeg bare mærke.
Min første gang.
"Vil du" spørger Stefan. "Ja" visker jeg i hans øre, og kysser ham. Han åbner en lille æske på hans senge bord, og tager et kondom. Han åbner det og tager det på. "Er du sikker på at du er klar" hvisker han, med en ret seriøs stemme. "Jeg er sikker med dig" siger jeg tilbage. Vi begynder på et meget intenst kys, og derefter startede det bare. Det var helt vildt dejligt. Og især fordi jeg gjorde det med Stefan. Han spørger flere gange om det var okay. Tænk jeg har fundet en der passer så godt på mig.
-
Jeg åbner mine øjne, Stefan ligger og holder rundt om mig. Vi er helt nøgne, for vi faldt ret hurtigt i søvn, da vi var færdige. Det er morgen, og vi burde stå op. Men det er dejligt bare at ligge her, og nyde hinanden. Stefan åbner sine øjne og kigger på mig, vi begynder at kysse, og så begynde det hele igen.

Min verden Where stories live. Discover now