A védelmező

133 11 0
                                    

A bejárati ajtónk előtt letöröltem a könnyeim ,majd nagy levegőt vettem. Beléptem és pókerarccal feleltem anyukám kérdéseire. Épp az ebéddel bajlódott felmentem a szobámba ,majd bezárkóztam. Zokogni kezdtem. Nem láttam a könnyeimtől. Fájt ,hogy elítélnek. Még mindig láttam magam előtt az undort amivel rám néztek. Itt elfogadóak az emberek, nem ? Mikor már nem voltam képes többet sírni felkeltem a földről. Leültem a tükröm elé ,majd megpróbáltam el tüntetni a sírásom nyomait egy kis korrektorral. Mikor már kinéztem valahogy bepakoltam a következő napra mindent ami kelleni fog. Elindultam a földszintre és megebédeltem a szüleimmel. Nem mondtam el mi történt. Apa magát okolná. Azt akarom ,hogy éljék a saját életüket ,ne csak a hibás fiukat istápolják. 

A szobámban olvastam. Próbáltam eltűnni ebből a világból. Sikerült elaludnom a karosszékemben a könyvem társaságában. Anyukám ébresztet fel fél 8-kor. Gyorsan elkészültem ,majd elindultam az iskolába. Anya adott 200 jent a tegnapi hibámat így ma nem sikerült elkövetnem. A terem előtt elmondtam egy imát ,hogy ne bántsanak vagy csak ne vegyenek észre. Bementem ,majd a diákzaj halk sutyorgássá alakult. Borzalmas tudni ,hogy téged beszélnek ki. 

Elfoglaltam a helyemet ,majd elkezdtem telefonozni. A mögöttem ülő csaj egyszer csak el ordította magát. -Fujj!! Meleg pornót néz a suliban!- Én azt se tudtam mit tegyek. Épp játszottam egy játékkal.  Soha nem néztem pornót így külön ciki volt a dolog. Magyarázkodtam. Habogtam, hebegtem össze vissza. Ekkor belépett az osztályfőnököm ,majd leordította a diák sereget. Felnéztem rá és valahogy megnyugtatott ,hogy itt van és megvéd. Elkezdtem szipogni és vártam mit fog tenni. -Nem szégyenlitek magatokat ? Így bánni egy ártatlan fiúval csak azért mert nem heteró ? Nektek ,hogy esne ha egy számotokra idegen közösség például azért bántana titeket mert barna a hajatok ?- Az osztályban mindenkinek barna tincsei voltak. Csend lett a teremben, a tanár úr kihívott magával a tetőteraszra ahova csak a végzősök mehetnek ki.

 Ott ültünk mi ketten. Tudtam ,hogy vele lenne óránk meg azt is ,hogy be fognak csengetni. -Ne tessék beküldeni.. kérem!- Megszeppenve ültem mellette és törölgettem a szemeimet. Kedvesen elmosolyodott ,majd megsimogatta a fejemet. Finom meleg volt a keze. Bújtam hozzá mint egy kiscica. Jól esett a törődése. -Ha akarod egész órán is itt ülhetünk. Beküldtem egy végzőst aki pont rá ért.- Levette a pulóverét ,majd a hátamra terítette. -Ne foglalkozz velük.-Próbált megnyugtatni ,de nem akartam vele erről beszélni így vissza kanyarodtam az előző mondatára. -De a végzősnek nem kellene órán lennie?- Értette ,hogy nem akarok lelkizni így csak kuncogott egyet. -De! Így el tudja bliccelni a történelem dolgozatot úgy ,hogy nem büntetik meg!- Ezen még én is elkezdtem kuncogni. -Hány évesnek tetszik lenni?- Kérdeztem kedvesen rá. Érdekelt hány éves lehet. Ahogy észrevettem elég izmos lehet. -Hm... Tippelj!- Bólintottam majd kapva az alkalmon jól megnéztem magamnak. Zöld szempár, vöröses-barna picit kócos tincsek. Fiatalos öltözködés. Viszont pici nevető ráncai is vannak. -30 ?- Lefagyott a vigyor az arcáról. -30?? Ilyen öregnek nézek ki ??- Egy kis sóhaj után rám nézett, igazított egyet a szemüvegén ,majd közölte a helyes megoldást. -26!- Elkezdetem nevetni ,hogy az a 4 év ilyen sokat jelentett neki. Ő erre elkezdte a sértődöttet alakítani. -Na jó, ideje bemenni mielőtt még Akihiro széttépi az osztályt.- Lassan besétáltunk. Vissza adtam neki a pulcsit. Hm.. valami furát érzek a gyomromban.. remélem nem fogok lebetegedni!! Várjuk az nem lehet! Ugye nem vagyok szerelmes az osztályfőnökömbe ??? 




A kerekesszékes fiú. (YAOI)Where stories live. Discover now